Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 23:12 @Διάφορα
Καταρχην δεν μπορω να μιλισω απο εδω διοτι ειναι με χρεωση προπληρωμης, και κλινει μονο του, βρηκα την ευκερια απο ενα παιδι να μου δανισει τον υπολογιστη. Κουκος εαν αναφερεσε σε μενα κανεις λαθος, μπορω να συζητησω για τετοια θεματα, απλα δεν ειμαι σε θεση να δεχομε τον χλεβασμο του καθενα και την παρεξυγηση του καθε akatonomastou. ευχαριστω!!! Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:55 @Διάφορα
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ.
Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:47 @Διάφορα
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ Ε, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΠΕΣ ΡΕ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΠΗΡΕΣ??? Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:41 @Διάφορα
Γιατι δεν απαντας? ΠΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΟΜΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ? ΒΛΑΚΑ!!! ΠΕΣ ΡΕ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΠΗΡΕΣ? Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:39 @Διάφορα
Ξέρω ότι είσαι ένα ανόητο ανθρωπάκι. Τι χαμπαρι με πηρες? Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:32 @Διάφορα
Και συνεχίζω να γελάω με την βλακεία που σε δέρνει Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:29 @Διάφορα
αλλα δεν το καταλαβενεις οτι εγω δεν ειμαι ο κουκος. Και εσυ ανουσιος Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:28 @Διάφορα
Και μου φτιάχνεις το κέφι με την ανοησια σου.
Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:28 @Διάφορα
Ηλίθιε προσπαθώ να διαφωτίσω την παρεξήγηση που έγινε Αλλα εσυ εισαι καρα LOL Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος
Μήνυμα στις 22/2/2007 στις 22:09 @Διάφορα
Θεώρησα να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας, το e-mail που χρησιμοποιώ είναι το true_lilithel666@yahoo.com και anexartitos_satanismos@yahoo.com με αυτό είμαι γραμμένος στο satanismos.com και σε όλα τα site. Ο κούκος δεν έχει αυτό τα e-mail!!! Τέλος θέλω να τονίσω ότι έψαχνα στο google αναζήτησή στα ελληνικά, και έβαλα την λέξη "satanas", και είδα την υπογραφή μου στο ftou.gr (στον Κούκο), αυτήν την υπογραφή βάζω πάντα εγώ και όταν την είδα κόλλησα, και λέω ΩΧ. Και πατάω Κλικ!!! Ειδα επισης δικα μου θεματα που ειχα γραψει εγω παλιοτερα. Εγώ σε ποιο γενικές γραμμές δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετέ, άπλα μπήκα για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματά ως προς την παρεξήγηση και τα θεματα που αναφερθηκανε, και ότι δεν είμαι άνθρωπος που γράφετε σε site να μιλάει για Σατανισμό ουτε που προσιλιτιζει, αφού υπάρχουν satanic site που αναφέρονται στο θέμα, θεωρω ασκοπο να μιλαμε αλλου. Γράφομαι από την αρχή με αυτά τα e-mail Και χαίρομαι ιδιαίτερά Kookos που έκανες την παρουσία του για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματά. Είμαι ο Lilithel, και όχι ο κούκος, δεν εχω λογο να πω ψεματα. Και δεν ειμαι τοσο ηλιθιος να αλλαζω ονοματα για να αποδειξω κατι, η ηλιθιοτητα ειναι στον akatonomastos (αυτο ειναι φανερο) ΚΟΥΚΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΕΛΙΚΑ !!! ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΤΙΝΙΑΤΡΟ!!! LOL!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑΤΡΟ!!! Πήγαινε στο θέμα: Σατανισμος |