Μήνυμα στις 14/3/2007 στις 11:18 @Sex
υπάρχει και η λύση της περιτομής!!! Χωρίς πλάκα τώρα..πήγαινε σε κανενα γιατρό να σου δώσει καμμία αλοιφούλα.... Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα (Περιπου φιμωση)
Μήνυμα στις 24/2/2007 στις 17:41 @Sex
Πωπωωώ!! Μολις μου δημιουργήθηκε η υπέρτατη φαντασίωση!! Να κάνει σε εμένα και τη γυναίκα μου ταυτόχρονα στοματικό έρωτα η κουμπάρα μας!!! Και στο βάθος η τηλεόραση να έχει Ευαγγελάτο με θέμα την ακαταλληλότητα των υπόθετων για χρήση ως ωτοασπίδων ή ταμπόν !!! Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες?
Μήνυμα στις 23/2/2007 στις 18:11 @Sex
Λοιπόν, αν ο"ναος της ηδονής"(όπως χαρακτηρίστηκε πριν) πληρεί όλες τις υγειονομικές και χωροταξικές διατάξεις και σύν αυτού διασφαλίζεται η αμοιβαία προσφορά πεοθηλαστικής ευχαρίστησης χωρίς τον απαγορευτικό νόμο του"μην εκσπερματίσεις"...τότε ας γίνει η "μπανιάρα" (γλώσσα λαΐκιστί) γυαλόχαρτο μέχρι να γίνει μάρμαρο λείο!!!! Ιδιαίτερα δε αν εφαρμοστεί το γνωστό "69" και συγχρονιστούν οι τελικές οργασμικές εκρήξεις το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό και ικανοποιητικό για όλους(ακόμα και για την κουμπάρα που απλά βλέπει)... Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες? |