Μήνυμα στις 22/3/2007 στις 14:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε ακατάδεκτε,Πολύς κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα. Άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μικρότερο βαθμό. Ένας ουρολόγος πιθανότατα να μπορεί να σε βοηθήσει. Υπάρχουν ίσως δύο λύσεις: 1. Περιτομή - Αν δεν μπορείς να βρείς άλλη λύση, δεν έχεις άλλη επιλογή - ΟΜΩΣ: Καλό θα ήταν να την αποφύγεις αν γίνεται, δεδομένου του ότι μπορεί να φέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες. 2. Υπομονή - Ίσως να μπορείς σιγά-σιγά να το ανοίξεις μόνος σου - ΑΛΛΑ: Πρώτα μίλησε με κάποιο ουρολόγο, γιατί διαφορετικά αν είναι προχωρημένη η κατάστασή σου, μπορεί να μην μπορείς να το κλείσεις μετά. Προσωπικά, η μητέρα μου με ενημέρωσε όταν ήμουν 12 χρονών και μου πήρε αρκετό καιρό να το ανοίξω. Σήμερα (μετά από 23 χρόνια) δεν έχω πλέον πρόβλημα. Το βασικότερο απ'όλα είναι η κατανάλωση βιταμίνης Α (καρρότα κλπ) και να πίνεις πολύ νερό, δεδομένου του ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με την ελαστικότητα του δέρματος και η βιταμίνη Α (είτε αλοιφές, είτε χάπια) βοηθάει, όπως και το νερό. Επίσης, αν ποτέ κάνεις γιό, ενημερώσου καλύτερα σχετικά με το θέμα, και όταν ο γιός σου φτάσει τα 5 χρόνια (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, γιατί πριν απ'αυτή την ηλικία το δέρμα είναι ενωμένο με το βαλλάνο) βοήθησέ τον ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ να το ανοίξει (κάθε φορά που κάνει μπάνιο). ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ: Η εγχείρηση δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Αλλά οι γιατροί έχουν δική τους ατζέντα! Δες καποιον ουρολόγο και έλα να μας πείς τι σου είπε. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Κάτι ακόμη: πόσων ετών είσαι? Πήγαινε στο θέμα: Mia simboulh peri sxesh
Μήνυμα στις 19/2/2007 στις 16:40 @Sex
Γειά σου Tzini! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να το κάνω. Από διάφορες συζητήσεις με διάφορους φίλους μου μπορώ να σου πώ ό,τι περίπου ένα 30% τρελλένεται να το κάνει. Υπάρχουν δύο θέματα εδώ: 1. Πολλές γυναίκες (ιδιαίτερα όταν είναι πολύ νέες - κάτω των 20) έχουν κάποιο πρόβλημα με το θέμα, και δεν αφήνουν τους άνδρες να τους το κάνουν. Μου έχει συμβεί πολλές φορές. Από την άλλη, η γυναίκα μου δεν με άφηνε να της το κάνω για 10 χρόνια! Οι ίδιες γυναίκες, μετά από καιρό, το ζητάνε (συνήθως). Αυτό μπορεί να γίνεται για διάφορους λόγους: Α. Γιατί το θεωρούν κάτι το πρόστυχο, Β. Γιατί ντρέπονται, Γ. Γιατί περιμένουν ίσως ότι θα τους ζητηθεί κάτι το αντίστοιχο σαν 'αντάλλαγμα', Δ. Γιατί οι άνδρες (νέοι κυρίως, αλλά όχι μόνο) δεν ξέρουν απαραίτητα τι αρέσει στις γυναίκες, οπότε το αποτέλεσμα είναι 'βαρετό'. 2. Πολλοί άνδρες (νέοι κυρίως) θεωρούν τον έρωτα σαν δικαίωμα τους. Εννοώ: (Κατά τη γνώμη μου) ο έρωτας από την πλευρά του άνδρα πρέπει να έχει σαν κύριο αντικείμενο την ικανοποίηση της γυναίκας. Για πολλούς λόγους, η γυναίκα έχει ανάγκη από περισσότερη ερωτική 'φροντίδα' και περισσότερο χρόνο, αφού ο οργασμός είναι πιό εγκεφαλική εμπειρία για μια γυναίκα. Δεν θέλω να μπω στη συζήτηση του ανδρικού οργασμού (που είναι σχεδόν το ίδιο για έναν άνδρα, αλλά διαφορετικός από την απλή εκσπερμάτωση). Αν ο άνδρας δεν τον βλέπει έτσι τον έρωτα, τότε ίσως να υπάρχει πρόβλημα. Κατα τη γνώμη μου, αν θέλεις να σου το κάνει το αγόρι σου, ζήτησέ το του ξεκάθαρα. Παίξτε κάποιο παιγνίδι. Κάθησε στο πρόσωπό του την επόμενη φορά που του το κάνεις εσύ. Ακόμη καλύτερα ίσως θα ήταν αν του μάθεις εσύ πώς να το κάνει. Και με κάποιου είδους ανταμειβή από μέρους σου. Αν το θέλεις, θα'πρεπε να το έχεις απ'τον σύντροφό σου. Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες? |