Μήνυμα στις 10/10/2007 στις 03:21 @Θ. Κλημεντίνη
Paulie διαβάζω τόση ώρα την ιστοριούλα σου και μου θυμίζεις πόσο όμορφα και ανέμελα περνούσαν τα χρόνια στο σχολείο. Όσον αφορά την κολλητή σου θα θυμώσει, μπορεί να μη σου μιλήσει για 1-2 μέρες αλλά θα της περάσει. Άλλωστε δεν είχε κάνει σχέση με το μεξικανό σου...ήταν απλά μια συμπάθεια που δε βρήκε ανταπόκριση...Έχεις αναφέρει ότι αυτός έφυγε επειδή δουλεύει εκεί...όμως θα ξαναγυρίσει, θα μείνει καιρό, τι ακριβώς θα κάνει? Γλυκιά η αντίδραση του λατίνου σου, και είμαι σίγουρη πως θα τον γνωρίσεις μέσω του msn όσο καιρό θα μιλάτε και θα μπορείς να ξέρεις όταν γυρίσει εάν πραγματικά τον θέλεις, αν ήταν απλά ένας παρωδικός ενθουσιασμός, ή η αφορμή μιας νέας σχέσης...ελπίζω να σσε βοήθησα λίγο!
Πήγαινε στο θέμα: Ανάμεσα σε μια φίλη και ένα αγόρι
Μήνυμα στις 3/3/2007 στις 10:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σεξ στο αυτοκινητο....για να σκεφτω....δυστυχως κακη αναμνηση....και μη νομισεις οτι δεν ηταν ανετο η κατι τετοιο απλα συνεβη το ατυχημα που περιγραφει ο ακατανομαστος με τα παιδια στα πισω καθισματα....Πήγαινε στο θέμα: Στο αυτοκίνητο
Μήνυμα στις 3/3/2007 στις 10:31 @Διάφορα
Αναφορά: (deathqueen@08 Φεβρουαρίου 2007) Γιατι να σκεφτεσαι κακοπροαιρετα?Απο τους αλλους μονο ειρωνεια εκλαμβανεις?Ξερω πολυ καλα τι σημαινει ειρωνεια και αν νομιζεις οτι αυτο που εγραψα ηταν ειρωνικο τοτε μαλλον εσυ δεν ξερεις τι σημαινει αυτη η λεξη..... Πήγαινε στο θέμα: Πολυθρόνα
Μήνυμα στις 5/2/2007 στις 10:49 @Διάφορα
και γαμω τις αποριες.....και γιατι δε συμβουλευσαι κανενα μπαμπινιωτη?εμεις οι κοινοι θνητοι που να ξερουμε απο αυτα?
Πήγαινε στο θέμα: Πολυθρόνα
Μήνυμα στις 3/2/2007 στις 14:00 @Sex
το παπι εχει απολυτο δικιο....αν και εντελως καινουρια εδω περα μ αρεσει που το θεμα το τρελενετε στην αναλυση....Η αποψη μου ειναι οτι απλα καποιοι αντρες τρελαινονται να το κανουν και αλλοι δε δινουν ιδιαιτερη βαση στο θεμα...και οσο για το οτι ντρεπεσαι το βρισκω απλα περιττο...απο τη στιγμη που εχεται σχεση σημαινει οτι εχετε ταιριαξει σε καποια πραγματα και καποια αλλα απλα θεουν δουλεια....δεν ειναι κακο να εχεις το θαρρος να αναφερεις αυτα τα σημεια...ισα ισα ξερεις να ζητας αυτα που θελεις...απλο ειναι! Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες? |