Μήνυμα στις 24/6/2007 στις 00:44 @Sex
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=22008
Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 17:07 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:file ine logiko.an kai ime molis 13 ksero kala tin apantisi.apo tin stigmi pou isoun parthenos ine logikoi aftoi i oi poni. den iparxei [eriptosi na ksanasimvi. Πήγαινε στο θέμα: Σας εχει συμβει ποτε?
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 17:02 @Θ. Κλημεντίνη
kai na po kai ena psemamou sto proigoumeno thema.den iem 15 ala 13 .sorry gia to psema Πήγαινε στο θέμα: paides den niotho ta podia mou
Μήνυμα στις 31/3/2007 στις 17:01 @Θ. Κλημεντίνη
paides xtes egine kati to eksopragmatiko.to sxoleiomou ine enomeno me ena alo .kai i gomena pou ine pio orea apo ta dio sxolia ta efiakse mazimou.dosame ta filakia tis protis meras me dikia mou protovoulia kai ola orea ola kala.ala re sis den ksero pws na sinexiso .swsteme . ti na kano.ine thea Πήγαινε στο θέμα: paides den niotho ta podia mou
Μήνυμα στις 19/1/2007 στις 20:37 @Διάφορα
sorry ala se afton ton grifo nomizo oti oute es kseris tin apantisi Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 19/1/2007 στις 20:30 @Sex
nai ine parthena diladi itan simera stis 5 tin pira thlefono kai irthe spiti mou.ora orea kai kala an kai ligo diskola gia mena.mexri pou pire tin protovoulia kai arxise na ta vgazei .tote egine to sose .arxisa ki ego kai to kaname to domatio xalia pantos thanks gia tis plirofories itan foveres ki exete dikio.a kai kserete den me niazei ou afti ekane to proto vima to thema ine to oti ksetheothika .kai apoti katalava tis arese kiolas. Πήγαινε στο θέμα: exo apories
Μήνυμα στις 19/1/2007 στις 02:26 @Sex
re sis please ineed helppppppp voithiste enan animporo Πήγαινε στο θέμα: exo apories
Μήνυμα στις 19/1/2007 στις 02:09 @Sex
kita pistevo pos to provlima afto ine poli sovaro .prepi na to sizitisete kai sti sinexia na paei se giatro.den ksero giati den thelei na paei se giatro.isos ine kolpo ,isos exei apothimena.mporei na ine xilia dio pragmata pantos sizitiseto mazitou den tha kanei kako oute sesena oute se kinon, antithetos tha tou kanei kalo poli kalo.isos omos to kanei kai epitides e. den thelo na to pekso kserolas ala ola afta vgenoun meso statistikis kai nomizo oti oloi to exoun katalavei .exo i den exo dikio? Πήγαινε στο θέμα: sas exei tuxei???
Μήνυμα στις 19/1/2007 στις 02:00 @Sex
kita ime ligo mikros kai den exo asxolithi me afta ala pistevo pos stomatikos erotas ine xalia kai apo meria ti ginekas kai apo tou antra .den nomizo oti ine sosto .kita leme oti ston erota ola epitreponte ala me ena metro .den exo epixirisei kai oute exo skopo a to epixiriso.kseris ego to theoro sixamero.ala an sas aresi ego pao paso
Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες? |