Μήνυμα στις 27/3/2007 στις 19:44 @IRC admin
μου λέει <αποσύνδεση από το IRC(πάτα για να ξαναμπείς)>.τι να κάνω ρε παιδιά για να ξαναμπώ?βοήθεια,θα τρελαθώ!
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!
Μήνυμα στις 27/3/2007 στις 17:16 @IRC admin
μπήκα στο chat και χωρίς να πω τίποτα ο nocturne με πέταξε έξω.προσπάθησα να ξαναμπώ αλλά δεν μπορεσα.τι να κάνω?απαντήστε μου γρήγορα please
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!
Μήνυμα στις 22/3/2007 στις 22:14 @Sex
.............!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: ερώτηση για εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 8/3/2007 στις 13:20 @Διασκέδαση
κάνω γκάφες από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.βασικά τώρα θα σας πω μια απλή γκάφα που κατέληξε όμως σε έναν μεγάλο έρωτα που κρατάει μέχρι σήμερα.πριν δύο χρόνια είχαμε πάει με την παρέα μου σε μια καφετέρεια στο μικρολίμανο.εκεί σέρβιρε ένα παιδί μπουκιά και συγχώριο! που λέτε καθώς μιλάγαμε με τους φίλους μου και λέγαμε διάφορες ιστορίες βλακείας έκανα μια έξαλλη κίνηση με αποτέλεσμα να ρίξω το δίσκο πάνω στο ομορφόπαιδο.παρόλα αυτά γνωριστήκαμε και από τότε είμαστε μαζί μέχρι σήμερα
Πήγαινε στο θέμα: γκάφες
Μήνυμα στις 8/3/2007 στις 13:01 @Sex
α!!όλα κ όλα εμένα μου αρέσει πολύ να κάνω σεξ στο αμάξι. ειδικά αν υπάρχει ελευθερία χώρου και ποικιλία στάσεων!!εγώ σου προτείνω να το δοκιμάσεις
Πήγαινε στο θέμα: Στο αυτοκίνητο
Μήνυμα στις 8/3/2007 στις 12:55 @Sex
ε, παιδιά νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει από το θέμα!!!!τέσπα.πρέπει να σας αναφέρω τα νεώτερα.συναντηθήκαμε με το αγόρι μου αλλά δεν κατάφερα να του πω τίποτα.ντράπηκα.
Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες?
Μήνυμα στις 12/2/2007 στις 22:58 @Sex
ποτέ δεν μου έχει ζητήσει ωμά να το κάνουμε.συμβαίνει όταν το θέλουμε και οι δύο μας.
Μήνυμα στις 10/2/2007 στις 15:36 @Sex
μα είναι ποτέ δυνατόν να κάνουμε σεξ αν δεν το έχουμε ξυρισμένο?ο Χριστός και η μάνα του!
Μήνυμα στις 8/2/2007 στις 21:46 @Sex
παιδιά χίλια ευχαριστώ για την συμπαράσταση.θα τα εφαρμώσω όλα όταν τον δω(διότι μεσολαβεί και κάποια απόσταση!)
Μήνυμα στις 1/2/2007 στις 21:06 @Sex
ρε παιδιά ντρέπομαι να του το πω.φοβάμαι μην τον φέρω σε δύσκολη θέση άσε που θα νιώθω τρομερη αμηχανία αν προσπαθήσω καν.τι να κάνω για να μη φανεί ότι εγώ του λέω να το κάνει αλλά να πιστέψει ότι το κάνει με δική του πρωτοβουλία?
Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες? |