Μήνυμα στις 9/9/2007 στις 23:23 @Sex
NouNouka μην κολλάς πουθενά.Και εγώ όταν ήμουν 21 τα είχα με μια κοπέλα 26 χρονών και ήταν και εκείνη παρθένα.Όταν μου το είπε δεν δυσφόρησα,μπορώ να πω ότι μου άρεσε κιόλας.Αν σε αγαπάει το παιδί θα το καταλάβει και είμαι σίγουρος για αυτό!
Πήγαινε στο θέμα: Ακόμη χωρίς σέξ η ζωή μου...
Μήνυμα στις 13/8/2007 στις 12:43 @Θ. Κλημεντίνη
Παίζεται η πρόθεση της να ήταν στην αρχή να σε συγχωρήσει αλλά τώρα που ήρθε στην Ελλάδα να συναντήθηκε με αυτήν και να της φούντωσε τα μυαλά περισσότερο με διάφορα άλλα ψέματα και τότε να αποφάσισε να χωρίσετε..
Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ξαφνικά
Μήνυμα στις 15/6/2007 στις 16:13 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ που είμαι 4 μήνες στον στρατό μια χαρά τα πάω με την κοπέλα μου,ίσα ίσα τώρα που είμαστε μακριά δοκιμαζόμαστε περισσότερο.Όταν τελειώσει το στρατιωτικό σκοπεύω να την αρραβωνιαστώ,το έχουμε συζητήσει και το έχουμε αποφασίσει.Τώ ρα είμαι στην Αθήνα με άδεια και ζούμε τον έρωτα μας!Ο στρατός δεν είναι κάτι το τραγικό,γρήγορα περνάει ο καιρός και δεν τον καταλαβαίνεις..
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις με φαντάρους
Μήνυμα στις 15/6/2007 στις 14:07 @Sex
Εννοείται ότι υπάρχουν κοπέλες που μένουν παρθένες μέχρι τα 20 τους,εδώ εγώ όταν ήμουν 22 τα είχα με μια κοπέλα που ήταν 26 και ήταν παρθένα και ήταν πολύ ωραία κοπέλα,δεν ήταν άσχημη για να δικαιολογεί την παρθενιά της σε αυτή την ηλικία.Και εγώ θα συμφωνήσω με τα άλλα παιδιά ότι αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους.Το αυθόρμητο πάντοτε είναι καλύτερο από το προγραμματισμένο.Οπότε μην αγχώνεσαι για το πότε θα είναι η πρώτη σου φορά.Όταν αισθανθείς έτοιμη θα το κάνεις χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι παρθένα
Μήνυμα στις 28/1/2007 στις 12:07 @Διάφορα
Πρώτα από όλα την κοπέλα μου,μετά ένα μπουκάλι σαμπάνια,τρίτον ένα κασσετόφωνο και τελευταίο κεριά αρωματικά,γουστάρω πολύ τα κεριά..
Πήγαινε στο θέμα: Ερημονησι
Μήνυμα στις 28/1/2007 στις 12:03 @Sex
Εμένα πάντως δεν με πειράζει,γουστάρω πολύ να το κάνω και ας μην μου το κάνει η κοπέλα μου..
Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες?
Μήνυμα στις 28/1/2007 στις 11:58 @Θ. Κλημεντίνη
Άστην μωρέ,όλες τα ίδια λένε.Μην μασάς φιλαράκι,πήγαινε για άλλα,ίσως ο Θεούλης σε έσωσε κιόλας,που ξέρεις..
Πήγαινε στο θέμα: gomena
Μήνυμα στις 28/1/2007 στις 11:02 @Θ. Κλημεντίνη
Πως σου δικαιολογήθηκε δηλαδή;
Μήνυμα στις 27/1/2007 στις 23:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά,θα ήθελε να σου μιλήσει από κοντά γιατί πρώτον αυτά τα πράγματα δεν λέγονται από μακριά και δεύτερον πως θα γίνει η κατάσταση;Από το τηλέφωνο;Με τίποτα..
Μήνυμα στις 27/1/2007 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
Περιμένουμε απάντηση να δούμε τι έγινε..
Πήγαινε στο θέμα: gomena |