Μήνυμα στις 15/1/2007 στις 15:55 @Sex
Tzini τα αγόρια τα λένε καλά...όπως εσένα μπορεί να μη σ'αρέσουν αυτά που αρέσουν σε μένα, έτσι και τα γούστα των αντρών διαφέρουν. Αν αυτό σου λείπει πραγματικά απο το κρεβάτι, τότε συζήτησε το όπωσδήποτε. Είσαι σε μια ηλικία που ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σου. Και η αποχή θα πιάσει σίγουρα.............................
Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες?
Μήνυμα στις 8/1/2007 στις 23:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αναφορά: (nikos04@17 Δεκεμβρίου 2006) Προσπερνάω όλα τα εκτός θέματος μηνύματα...ο κάθενας έχει τα κόμπλεξ του.(.δες 40αρη, σούπερ ουάου εραστή αν θέλω το πιστεύω). Μια γυναίκα διεγείρεται με αυτό που κάνεις καλύτερα..Τέχνη και μαστοριά θέλει. Άν δε παίρνει κανείς σημάδια θετικά καλύτερα να κάνει κάτι στο οποίο είναι αστέρι. Προσωπικά, έχω τελειώσει με στοματικό. Και είμαι Ελληνίδα... Πήγαινε στο θέμα: Σε ποια στάση?
Μήνυμα στις 1/1/2007 στις 17:31 @Sex
Kali Xronia se olous! Eimai kainourgia sti parea...elpizw na prosferw kati me to post mou. Ola einai 8ema gustu k himeias. Apo tis files mou einai elahistes ekeines pou den ehun katapiei to sperma tou agoriou tous. EGW to ekana me apolyti efharistisi. Ekeinos ya na mi nomisw oti mou zitaei polla mou elege na apokrin8w kai egw den to ekana apla gt eihe toso wrea gefsi...I apopsi mou einai pws ola einai 8ema himeias k epi8ymias. O eksanagasmos k i synehis paraklisi kanoun ton allon k na mi 8elei k na tromazei....
Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...??? |