Μήνυμα στις 30/11/2006 στις 01:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:προσωπικα οχι!!! ουτε το εκανα ουτε θελω,,,,βασικα ουτε το εχω ξανα ακουσει!!!οποτε εισαι τυχερος ...τι να πω!!! Πήγαινε στο θέμα: αρεσουν στις γυναικες??????????
Μήνυμα στις 30/11/2006 στις 00:59 @Διάφορα
Το παραμύθι τελειωσε κι αρχίζει η ζωή. Αχ να ταν η αλήθεα σου σαν ψέμα αλήθινη. Τι να την κάνω τη ζωή μου στο παραμύθι θα τη ρίξω να πνιγεί. Να παραμυθιαστεί η ψυχή μου, να σε πιστέψει πάλι από την αρχή. Να σε πιστεύει όταν μ` αγγίζεις, τις νύχτες όταν ψιθυρίζεις όταν λες Θα μαι κοντά σου όταν με θες... Αλκ. Ιωαννιδης! (θα'μαι κοντα σου) Τα γιατί που μείναν πίσω ρίζες βγάλαν μέσα στα όνειρα μου. Όποιο μέλλον και να ζήσω πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου. Κι όλα αυτά που φοβάμαι... Όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ. Σαν κερί που λιώνει Η αγάπη καίει και λυτρώνει Ιερό και Μέκκα το χθες που κρύβει μια γυναίκα Να σε δω να γελάς Μου φτάνει απόψε για να ξαναρχίσω Να πετάξω ψηλά Να ανοίξω μόνη φτερά Η ταχύτητα του χρόνου στάχτη αφήνει πάνω στο κορμί μου Ό,τι απέμεινε δικό μου το ‘χει πια ξεχάσει η αφή μου. Κι όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ Όποιο μέλλον και να αγγίξω πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου. Αλκ. Πρωτοψαλτη (ολα αυτα που φοβαμαι) Σήμερα κατάλαβα κάτι Ότι η ζωή είναι πολύ σκαρτη Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει Ή αν ακόμα είναι αληθινό αυτό Που έζησες, αυτό που είχες νιώσει Τίποτα δεν ξέρεις για το αύριο Μπερδεύεσαι μες το παρόν Και συνεχίζεις αναίσθητα να Ζεις στο παρελθόν Σήμερα κατάλαβα κάτι Ότι η ζωή μας έχει πολύ γινάτι Θέλει τώρα πλέων να εκδικηθεί Όλα αυτά που από λάθος σου Της έχεις εκμυστηρευτεί Τίποτα από όσα έγιναν ήταν αληθινά Γιατί τίποτα από όλα αυτά Ήταν από σένα φτιαχτά. Και ας λένε αυτοί από δική τους πείρα Πως την τύχη την φτιάχνουμε μόνοι μας Και μετά την αποκαλούμε μοίρα,,,,, Εγω! Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενοι Στιχοι... αστειοι και μη!
Μήνυμα στις 29/11/2006 στις 13:54 @Διάφορα
αν εισαι νεκρος πως θα νιωσεις?
Πήγαινε στο θέμα: μετα τον θανατο τι???????????????
Μήνυμα στις 29/11/2006 στις 13:50 @Διάφορα
Αναφορά: (akatonomastos@29 Νοεμβρίου 2006) Εσυ το εγραψες? και αν οχι ποιος? Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενοι Στιχοι... αστειοι και μη!
Μήνυμα στις 29/11/2006 στις 01:56 @Διάφορα
Καλημερα παιδια.. ειμαι noob κοινως καινουρια!!... ειπα να κανω και εγω ενα τοπικ!! με θεμα την μουσικη! εδω λοιπον μπορουμε να γραφουμε στιχους που μας εχουν μεινει στο μυαλο... ειτε αυτοι ειναι αστειοι ειτε μη!.. μπορειτε να γραψετε και κατι δικο σας... το ταλεντο δεν κανει να το κρυβουμε!!! αντε και καλως σας βρηκα!!! Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενοι Στιχοι... αστειοι και μη!
Μήνυμα στις 29/11/2006 στις 01:36 @Διασκέδαση
Γιατι συγνωμη.... ολα αυτα που εχουν γινει επιτυχιες ... ειναι ελληνικα,original? οχι βεβαια!.. ολα ειναι αντιγραφη! ολα!.. για αυτο και γινονται επιτυχιες αλλωστε..υπαρχουν ηδη στο μυαλο μας καπου (μιας και τα εχουμε ξανα ακουσει)... με αποτελεσμα οταν τα ακουσουμε σε greek version ... να μας κανουν το κλικ! αυτη ειναι η τεχνικη της επιτυχιας! χρονια τωρα! Πήγαινε στο θέμα: Σύμπτωση;
Μήνυμα στις 29/11/2006 στις 01:30 @Διάφορα
οσο γρηγορα ερθει τοσο γρηγορα θα φυγει! και ειναι κριμα! γιατι συνηθως μονο απο την μια μερια φευγει! ναι πιστευω Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε στον ερωτα με την 1η ματια?
Μήνυμα στις 29/11/2006 στις 01:28 @Διάφορα
Καλημερα παιδια..συγνωμη που διακοπτω την συζητηση αλλα εχω μια απορια ! Νικο...γιατι βαζεις τοσα πολλα ερωτιματικα? (πραγματικη απορια ειναι) Πήγαινε στο θέμα: τι σημαινει αγαπη ????
Μήνυμα στις 29/11/2006 στις 01:23 @Διάφορα
Αναφορά: (deathsinger...@28 Νοεμβρίου 2006) και με e-mail αν τον βολευει!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! το πρωτο μου ποστ εδω... και αυτο ειναι το πρωτο τοπικ που διαβασα !!! μπραβο βρε παιδια! γελασα!! την καλημερα μου σε ολους! Πήγαινε στο θέμα: μετα τον θανατο τι??????????????? |