Μήνυμα στις 16/7/2024 στις 15:32 @Διάφορα
Καλησπέρα σας. Μετά από χρόνια πάθηση με μύκητες στα πόδια ενώ έχω δοκιμάσει αγωγή με διάφορες γνωστές αλοιφές το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.ετσι αποφάσισα να αρχίσω τους πειραματισμούς μου λόγω της κατάστασης και της αγανάκτησης μου ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ( ξεφλουδισμενα δάχτυλα από κάτω και ανάμεσα σε αυτά και κακοσμία ανυπόφορη) με τα γνωστά ποδολουτρα τίποτα από όλα δεν είχε αποτέλεσμα και ξαφνικά μου έρχεται η ιδέα να δοκιμάσω μαγειρική σόδα λόγω της αλκαλικής ιδιότητα της. Έπλυνα τα πόδια μου και έτσι όπως ήταν υγρά τα άλειψα με μπόλικη σόδα όπως αλευρονουνε τον κεφτέ που λέμε και κατευθείαν έβαλα τις κάλτσες, κοιμήθηκα ξύπνησα πήγα δουλειά και μετά έβγαλα τις κάλτσες και εκ διαμαγειας το πρόβλημα της κακοσμίας ήταν παρελθόν με τον καιρό έφυγαν και τα ξεφλούδισμα τα όλα καλά και τέλεια. Τώρα βέβαια δεν έχω θέμα και αν μου ξανά παρουσιαστεί το ίδιο θα κάνω.αν χρειάζεται και άλλη φορά για να απαλλαγείτε μετά από λίγες μέρες επαναλάβετε την διαδικασία γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Πήγαινε στο θέμα: Μύκητες στα πόδια. |