Μήνυμα στις 11/11/2006 στις 13:57 @Κλάψιμο
Δεν μπορώ να πω οτι τρελαίνομαι για green day αλλά από τα λίγα τραγούδια που άκουσα έχεις κάποιο δίκιο για τους στίχους....Αν θες όμως στίχους που πραγματικά να 'τα χώνουν' πάρε και άκου rage against the machine,sepultura,soad,hatebreed,queensryche,social distortion,soulfly κλπ...Όσο για bon jovi θα διαφωνήσω μαζί σου...Όταν ήταν μικρότερος ήταν ποζεράς που το poser είναι παρακλάδι του hard rock...Ψάξε μερικά από τα παλιότερα τράγουδια που σου γράφω και θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ..Έχουμε και λέμε:Livin' like a prayer,You give love a bad name,Runaway,Wanted dead or alive,Lay your hands to me κλπ...Σωστός για το σχολείο σου και την σύνδεση γιατί αν δεν τα χρησιμοποιούσαμε και μεις να κατεβάσουμε κανένα τραγούδι θα ήταν άχρηστα...Βέβαια πριν 2 χρόνια που ήμουν ακόμη λύκειο δεν είχαμε τόσο γρήγορες συνδέσεις οπότε κοίτα να επωφεληθείς όσο περισσότερο μπορείς...
Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική;
Μήνυμα στις 6/11/2006 στις 03:22 @Κλάψιμο
Έτσι.....Και κατά την γνώμη μου δεν είναι τυχαίο που αρκετά από τα μεγάλα συγκροτήματα των 70΄ς,80'ς και 90'ς δεν δέχονται να παραδεχθούν οτι πρέπει να αποχωρήσουν με το κεφάλι τουλάχιστον ψηλά....Υπάρχουν αρκετές νέες μπάντες και αν ψάχνεσαι μόνος σου και δεν περιμένεις να γίνει κάτι γνωστό μόνο από τα charts κλπ θα βρεις την άκρη....Άλλωστε η βιομηχανία της μουσικής στην σημερινή της μορφή καταβροχθίζει τα ίδια τα παιδιά της...Όσο για το περιστατικό που ανέφερε ο mindcry για τους U2 το είχα ακούσει και εγώ και από τότε τους σιχάθηκα και ιδιαίτερα τον bono που μας το έπαιζε μέγας επαναστάτης..... Αυτά βέβαια αποτελούν προσωπική άποψη αν και πιστέυω πως αρκετοί θα συμφωνήσουν μαζί μου... Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική;
Μήνυμα στις 5/11/2006 στις 04:53 @Κλάψιμο
Praetorian θα σου απαντήσω εγώ και πιστέυω πως και ο mindcry θα συμφωνήσει μαζί μου μιας και είμαστε σχεδόν 10 χρόνια φίλοι.. Ο κιθαρίστας των edguy δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του οτι η μπάντα του δεν έχει πρόβλημα να ξεπουληθεί για να 'καλύψει τα έξοδά της'..... Οι pearl jam που είναι μια από τις ιστορικότερες μπάντες έχουν δεχτεί αρκετές κριτικές από τους fan τους οτι στους τελευταίους δίσκους τους παίζουν απλά για να παίζουν..... Μην αναφερθώ στα one-night-band συγκροτήματα που προωθεί το mtv και τα όμοιά του.... Αν ψάχνεσαι γενικότερα στον τομέα της μουσικής άκου το acoustic verses των green carnation..Προσωπικά αυτό ακούω τώρα και γράφω.... ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Αν το πάρεις άκουσέ το αργά το βράδυ και περιμένω την γνώμη σου. Πέρασε και η ώρα....... Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική;
Μήνυμα στις 5/11/2006 στις 04:26 @Κλάψιμο
Καλός ο μουνιόθ μέχρι στιγμής αλλά σαν φερέρ δεν είναι...... Original 21.......... Πήγαινε στο θέμα: παο
Μήνυμα στις 5/11/2006 στις 04:23 @Θ. Κλημεντίνη
Η διαδικασία της πλήρους ανάπτυξης του σώματος τελειώνει περίπου στα 21-22...Σωστός ο προηγούμενος αλλά να προσθέσω και το εξής... Αν ασχολείσαι με γυμναστική που έχει κυρίως βάρη κλπ θα παίξει και αυτό το ρόλο του αρνητικά....Κάνε κάποια περισσότερο αερόβια γυμναστική.. Πήγαινε στο θέμα: θα ψηλωσω αλλο ??
Μήνυμα στις 5/11/2006 στις 04:14 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Αξίζει μια προσπάθεια......Ο παναγιώτης και η μαργαρίτα είναι 2 ψάρια και έτσι εξηγείται το νερό και το γυαλί στο πάτωμα..Όσο για την κατερίνα είναι προφανώς ένα τετράποδο(μάλλον γάτα!!!!)που έριξε κατω την γυάλα. Δεν είχα ερωτήσεις και έτσι έγραψα την απάντηση με την μια..... Πήγαινε στο θέμα: Gregs Mystery
Μήνυμα στις 4/11/2006 στις 22:01 @Κλάψιμο
Καλό το θεματάκι που διάλεξες μιας και στις μέρες μας το rap έχει κατά την γνώμη μου αλλάξει από την αρχική του μορφή και κατέυθυνση..Θα συμφωνήσω με τον χρήστο(mindcry) αλλά θα προσθέσω μερικά πραγματάκια ακόμη.. Οι ρίζες της ραπ βρίσκονται στην μουσική των νέγρων που έφερναν οι αμερικάνοι για να δουλέψουν σαν σκλάβοι στις φυτειές βαμβακιού.Ο μόνος τρόπος που κρατούσε ζωντανούς τους νέγρους στις άθλιες συνθήκες ζωής και δουλείας ήταν να τραγουδάνε μελωδίες της πατρίδας τους..Η μουσική αυτή στην συνέχεια μετά τον εμφύλιο απόκτησε παρακλάδια όπως η τζαζ,η σόουλ,τα μπλουζ κλπ..Μεταγενέστερα με την δημιουργία των γκέτο,μιας νέας προσπάθειας απομώνοσης και απομάκρυνσης των νέγρων οι μελωδίες και οι ρυθμοί αυτοί γέννησαν το ραπ.Ήταν μια κραυγή αντίστασης των νέγρων απέναντι στο κατεστημένο με στοίχους καθαρά πολιτικοποιημένους και καλλιτέχνες όπως οι body count,oι rage against the machine αργότερα κλπ που παρόλο που είχαν και κάποια μέταλ στοιχεία στην μουσική τους οι κλίμακες και οι συγχωρδίες τους περιέχουν καθαρά στοιχεία ραπ μουσικής..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΙVO ΚΑΙ 50 CENT ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΟΠΩΣ '12 ΠΑΡΑ Ή I'LL TAKE U TO THE CANDY SHOP ΚΛΠ'' ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΒΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ HUMMER ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ..AN KAI ΡΟΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ..... PS:ΚΑΤΣΑΝΕ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.... Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική; |