Μήνυμα στις 12/12/2006 στις 20:49 @Διάφορα
Σοφός είναι εκείνος που ξέρει, αλλά κάνει πως δεν ξέρει. Ανόητος είναι εκείνος που δεν ξέρει, αλλά κάνει πως ξέρει. Λάο-Τζι Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενοι Στιχοι... αστειοι και μη!
Μήνυμα στις 25/10/2006 στις 18:59 @Θ. Κλημεντίνη
Σαν παντρεμένη στο παρελθόν (και ετοιμάζομαι για τον 2 γάμο) θα σας πώ την αποψή μου μιας και βείωσα τα κεράτωμα.. Δεν μπορείς να λές ότι αγαπάς κάποιον και απο την άλλη να ψάχνεις ή όταν σου έρθει η ευκαιρία να ρίχνεις και κανένα στα γρήγορα.... κάτι δεν πάει καλά.. ίσως να μην το βλέπεις, να μην το καταλαβαίνεις αλλά σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.. 'Οταν αγαπάς κάποιον απόλυτα και ολοκληρωτικά, όσο και αν υπάρχει ρουτίνα δεν περνάει καν απο το μυαλό σου να ρίξεις κανά κερατωματάκι... Μήπως πρέπει να ψάξουμε βαθύτερα για να δούμε τι είναι αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε έτσι???? Και όντως αν η γυναίκα σου Giwrgos 2 σε κεράτωνε πως θα αντιδρούσες???? Σκέψου αυτό πρώτα.... Πήγαινε στο θέμα: eiste pantremenoi;
Μήνυμα στις 21/10/2006 στις 13:10 @Διάφορα
Deep Purple..... για πάντα! Πεθαίνω για το Soldier of Fortune..... Νότης Σφακιανάκης... 'Ολα του... Δεν ταιριάζουν ε;;;;;;;; Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε??
Μήνυμα στις 21/10/2006 στις 13:06 @Διάφορα
Δεν ξέρω αν θα έλεγα ότι είμαστε περίεργες και όλα τα συναφή που μας αραδιάζεται.. απλά θα έλεγα ότι έτσι μας έχει διαμορφώσει η άτιμη κοινωνία στην οποία ζούμε.. (το φιλοσοφώ τώρα..) 'Οταν μας βλέπουν όλοι σαν αδύναμους κρίκους (πολύ μαλ... το παιχνίδι) κάτι πρέπει να κάνουμε και εμείς για να σας δείξουμε ότι είμαστε δυνατές, ντόμπρες, και γαμώ τα άτομα.. (εξαιρούνται οι κατινάρες, τσοκαρίες και λοιπά συναφή του είδους).. 'Οταν για παράδειγμα εμένα μου λένε είσαι περίεργη και παράξενη επειδή σκέφτομαι με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο και αντιδρώ με συγκεκριμένο τρόπο (πολύ συγκεκριμένη έγινα έ;;;), έ τότε τι να τους πείς... Πρέπει να γίνουμε όλες κατίνες για να μάθεται να εκτιμάται τα "καλά" κορίτσια... Τέλος φιλοσοφίας.. αρλούμπες έγραψα, αλλά ντεν πιράζι.... Πήγαινε στο θέμα: Γιατι οι γυναικες ειναι..... |