Μήνυμα στις 19/10/2006 στις 14:46 @Διάφορα
Αναφορά: (deathsinger...@18 Σεπτεμβρίου 2006) Δεν θα διαφωνίσω μαζί σου απλά θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και να ρωτήσω γιατι να θεωρείτε έλληψη εμπιστοσύνης προς τον θεο και αμφισβήτηση του έργου του η λογική του οτι εμείς ορίζουμε την μοίρα μας και όσο υπάρχουν άνθρωποι (όπως είπε ένα παλικάρι πιο πάνω) περνάει απο το χέρι του καθενός μας να δόσει ελπίδα στο μελον του οπότε και στο σύνολο των κοινωνιών να δοθεί γενικότερη ελπίδα. Προσωπικά η ζωή μου έχει αποδείξει οτι την ελπίδα για το αύριο δεν στην εξασφαλίζουν θεοί και δαίμονες αλλά η προσωπικότητα η ακεραιότητα και ο ισχυρός χαρακτήρας μέσα απο την επιμονή και την υπομονή. Για να μην πώ τώρα οτι αυτοί που διακυρήτουν την θεία ελπίδα και μας εξομολογούν μετά απο καμιαώρα πάνε και κάνουνε πίπες!!!! Είμαστε αυτοκυρίαρχα όντα και καθορίζουμε το μέλον μας σε συνάρτηση μετα εν της γης χωρίς καμία απολύτως ανάγκη για θείες παρεμβάσεις. Αυτή είναι η άποψή μου.Μην το λάβει ο οποιοσδήποτε ως προσωπική επίθεση και παραξηγηθεί. Πήγαινε στο θέμα: ανθρωπότητα
Μήνυμα στις 19/10/2006 στις 14:26 @Διάφορα
Αναφορά: (miss_19@19 Οκτωβρίου 2006) Ενα απο τα ανωτέρω+Queen+what ever my mood desires απο Εφη Θόδη μέχρι το θρυλικό (loool) ''hang the bitch on the cross!!'' Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε?? |