Μήνυμα στις 31/10/2006 στις 16:55 @Διάφορα
Έχει διαβάσει κάποιος "Τα σταφύλια της οργής" ? Τζων Στάινμπεκ... Αν ναι, θα ήθελα να μου πει.. πως φαντάζεται την συνέχεια της οικογένειας... Μόλις χθες το τελείωσα.. και με συγκίνησε πάρα πολύ.. Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ η δική σας "φαντασία"... Ευχαριστώ.. Πήγαινε στο θέμα: Βιβλίο....
Μήνυμα στις 26/10/2006 στις 16:24 @Διάφορα
Σ ευχαριστώ πολύ ammigogr
Πήγαινε στο θέμα: Ποιον θα εξοριζατε?
Μήνυμα στις 25/10/2006 στις 18:26 @Διάφορα
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ποιον θα εξοριζατε?
Μήνυμα στις 25/10/2006 στις 18:14 @Διασκέδαση
Μουστοκουλουρου.... 4 ου!!! χιχιχι...
Πήγαινε στο θέμα: Οχι κουκουρικου ....!!!
Μήνυμα στις 23/10/2006 στις 00:26 @Sex
Η δική μου προσωπική και ταπεινή άποψη περί του θέματος.. Είναι ότι το να ξυρίζει ένας άντρας τα γεννητικά του όργανα.. Είναι πολύ "αδερφίστικο"... Προσωπικά μιλώντας πάντα, θα ξενέρωνα πάααρα πολύ αν ο σύντροφος μου ξυριζόταν.. Με το ψαλιδάκι ναι, μια χαρά το βρίσκω να τις κόβεις λίγο.. Αλλά όχι γουλί ρε παιδιά.. Μπλιάαχ... Πήγαινε στο θέμα: Ξυρίζουν...
Μήνυμα στις 21/10/2006 στις 18:34 @Sex
Διαβάζω τις απαντήσεις σας και απορώ.. Δεν έχουν συνταγή ρε παιδιά αυτά τα πράγματααα... ΄Οσο το ψάχνεις.. Τόσο χειρότερα θα φιλάς.. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! Αφεθείτε.. χαλαρώστε.. και απολαύστε... Πήγαινε στο θέμα: Τα φιλια: ας περιγραπσουμε τον τροπο!
Μήνυμα στις 18/10/2006 στις 18:03 @Διάφορα
Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως "ψαγμένο" άτομο στο θέμα της μουσικής.. ( δεν είμαι ψωνάρα παιδιά... ) Παίζω πιάνο, κιθάρα και βιολί .. και κάνω ραδιόφωνο τα τελευταία δύο χρόνια.. Αυτά τα γεγονότα με έκανα να ψαχτώ στη μουσική. Όσα είδη όμως κι αν δοκίμασα να ακούσω.. δεν μπορώ να "ξεπεράσω" την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΡΟΚ μουσική..και αγαπημένος μου ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ... Όπως επίσης και την καλή ξένη ροκ μουσική.. αλλά όχι "ροκ" όπως την εννοεί ο πολύς ο κόσμος.. Ροκ ξένη μουσική, εννοώ την γνήσια.. όπως τους DIRE STRAITS, τους DOORS, τους QUEEN και άλλους... Σταματάω εδώ γιατί τα μεγάλα "άρθρα" κουράζουν.. Φιλιά... Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε??
Μήνυμα στις 18/10/2006 στις 17:47 @Διασκέδαση
Παιδιά ξέρετε τι είναι πολύ αστείο?? Να παρατηρείς τους άλλους να τρώνε.. Δοκιμάστε το και θα δείτε.. Τελικά νομίζω.. ότι το γέλιο.. κρύβεται στα πιο απλά πράγματα.. Τα καθημερινά.. Παιδια?? Γελάστε γιατί χανόμαστε!!! Πήγαινε στο θέμα: Τι σας κάνει να γελάτε πολύ?
Μήνυμα στις 17/10/2006 στις 00:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αγαπητέ Νίκο...Επειδή έτυχε να το ψάξω από ένα στοίχημα που είχα βάλει κάποτε... Ο Ελληνικός μέσος όρος του πέους είναι 15-16 εκατοστά.. Να σαι καλά... Πήγαινε στο θέμα: πέος
Μήνυμα στις 11/10/2006 στις 17:09 @Κλάψιμο
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια.. Και θα ήθελα να συμπληρώσω.. ότι ο Χρήστος είναι από τα Ρύζια, ένα χωριό στον ΠΙΟ Βόρειο Έβρο.. κι εγώ έιμαι από την Κρήτη.. Τα δύο άκρα της Ελλάδας.. Οπότε.. Από δω βγαίνει άλλο ένα όμορφο συμπέρασμα.. Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει!!! Καλή τύχη σε όλους.. Πήγαινε στο θέμα: Πως πίστεψα στη μοίρα... |