Μήνυμα στις 15/8/2006 στις 17:01 @Μηχανήματα
Ειναι σαν το Limewire.Καμια σχεση με torrent...
Πήγαινε στο θέμα: Ποιο το καλύτερο e-mule mod?
Μήνυμα στις 9/8/2006 στις 21:25 @Θ. Κλημεντίνη
Και οσο για το αλλο που ειπε ο McAntonio...Οχι δεν εχουμε καμια γιορτη.Ουτε αυτη ουτε εγω ουτε οι 2 μας :) Θα δω τι θα κανω...Ελπιζω κατι να βρω..Εχω καποια πραγματα στο μυαλο μου βεβαια αλλα απλα ψαχνω και τιποτε περισσοτερο. Πήγαινε στο θέμα: Θέλει να της κάνω έκπληξη
Μήνυμα στις 9/8/2006 στις 21:18 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν υπονουσε να της παρω κατι που μου ειχε πει.Απλα ειπε πως θελει να της ετοιμασω μια εκπληξη.Αυτο ειναι ολο.Απλα θα' θελα να ακουσω κατι που μπορει να εχει κανει καποιος στην κοπελα του...Ή αν απαντησει καποια κοπελα το αντιστροφο..
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει να της κάνω έκπληξη
Μήνυμα στις 9/8/2006 στις 16:59 @Θ. Κλημεντίνη
Καμια αλλη αποψη;
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει να της κάνω έκπληξη
Μήνυμα στις 9/8/2006 στις 16:50 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια του Ftou ή αλλιως Ftouδες, θελω να με βοηθησετε σε κατι!!Ειναι πολυ επειγον οποτε το αργοτερο μεχρι αυριο το πρωι πρεπει να εχω απαντηση.Θα περασω με την κοπελα μου ενα 3ημερο και μου ειπε: "Μωρο μου, θελω τωρα αυτες τις μερες να μου εχεις μια εκπληξη.Οχι απαραιτητα να μου παρεις κατι αλλα θελω να μου εχεις μια εκπληξη" Εγω εχω βρει καποια πραγματα να κανω αλλα εσεις εχετε να μου προτεινετε κατι; Πήγαινε στο θέμα: Θέλει να της κάνω έκπληξη
Μήνυμα στις 8/8/2006 στις 13:39 @Θ. Κλημεντίνη
Η μεση οδος...Οι γυναικες ειναι πιο συνθετες απο μας.Αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο τους λειτουργει με το μυαλο και μονο.Αν την κερδισεις εκει τις κανεις οτι θελεις!Και η γυναικα θελει και ρομαντισμο αλλα και προστυχια.Την μια να την βαρας την αλλη να την χαιδευεις.Οποιος βρει την μεση οδο αποκτα την απολυτη ικανοποιηση της γυναικας αλλα και του εαυτου του κατα προεκταση γιατι κι αυτος θα βγει κερδισμενος απο αυτο ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πώς την κάνεις να σε προσέξει;
Μήνυμα στις 8/8/2006 στις 10:18 @Θ. Κλημεντίνη
Εχω περασει μια ζωη με γυναικες που μου αρεσαν και δεν εκανα τιποτε.Το μονο που καταφερνα στην τελικη ειναι να γινω φιλος. Γι'αυτο φιλε moga πρεπει να κανεις μερικα απλα βηματα: 1) Να εισαι ο εαυτος σου με λιιιιγη προσποιηση.Παιξτο λιγο τελειος αλλα μην το χεσεις κιολας. 2) Πλησιασε την σαν φιλη αλλα ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ. Μονο στις πρωτες μερες παιξτο φιλος και καπου καπου ριχνε και κανενα υπονοουμενο και δειξε το ενδιαφερον σου.Καποια φαση που θα βγειτε οι 2 σας και οταν υπαρξει καταλληλη στιγμη πηγαινε να την φιλησεις.Μην κανεις εξομολογηση και τετοιες βλακειες.Ορμα στο ψητο.Μπορει να χιλιοχτυπησει η καρδια σου, να φοβηθεις ή οτιδηποτε αλλα δεν θα το μετανοιωσεις.Μπορει βεβαια αν φας καμια σφαλιαρα να το μετανοιωσεις :P Μελλοντικα παντως θα το βλεπεις σαν μια ωραια στιγμη :) Βασικα καλα θα ηταν να μας πεις και τις ηλικιες σας και να κρινουμε καλυτερα...Οτι και να γινει πανως περιμενουμε εξελιξεις :) Πήγαινε στο θέμα: Πώς την κάνεις να σε προσέξει;
Μήνυμα στις 4/8/2006 στις 22:13 @Sex
Προφανως δεν εχει κανει κανεις κατι τετοιο...Thanks παντως deathsinger αλλα απλως δεν θελω με ψαλιδι.Ευχαριστω παντως και τους 42 που ανοιξαν το θεμα μου :P
Πήγαινε στο θέμα: Veet για τα @@
Μήνυμα στις 4/8/2006 στις 22:11 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:http://www.blue-whitegt.com/Οτι καλυτερο εχει να παρουσιασει η Ελλαδα σε tracker... Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικό Site με αρχεία torrent....
Μήνυμα στις 3/8/2006 στις 18:54 @Sex
Πιστευω καταλαβατε τι εννοω απο το θεμα αλλα...ακουστε κιολας. Σκεφτομαι να αφαιρεσω καθε τριχα που εχω στα @@ μου... Αλλα φοβαμαι το ξυραφι και την λυση του ψαλιδιου την χρεισημοποιω για το πανω δασος. Για εκει κατω θελω κατι να τις αφαιρεσω εντελως. Αν παρω μια απο αυτες τις κρεμες για αφαιρεση τριχων (π.χ Veet) θα εχω κανενα προβλημα; Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο; Εχει αποτελεσμα; Υπαρχει τιποτε αλλο καλυτερο να κανω; Θα με σωσει οποιος απαντησει :)
Πήγαινε στο θέμα: Veet για τα @@ |