Μήνυμα στις 31/3/2024 στις 07:03 @Sex
Καλησπέρα είμαι 15 και έχω σταματήσει να τον τραβάω εδώ και 1μιση χρόνο γιατί όταν το έκανα έχανα ενέργεια και δεν μπορούσα να αποδώσω καλά στο άθλημα μου. Θέλω πάρα πολύ να ξαναρχίσω την μαλακια αλλά φοβάμαι για την απόδοση μου στο μπάσκετ γιατί είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω και θέλω να πάω επαγγελματικά. Πιστεύετε αξίζει να ξαναρχίσω την μαλακία; Με αυτή την απουσία μπορεί να μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα; Δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά βοηθήστε με αν μπορείτε 🙏
Πήγαινε στο θέμα: Αποχή μαλακιας
Μήνυμα στις 11/3/2024 στις 09:17 @Sex
Καλησπέρα είμαι 15 και πιστεύω πως έχω στενή ακροποσθία και όταν το κατεβάζω το πετσακι κάτω και μου καυλώνει πονάω πολύ. Σε τι γιατρό πρέπει να πάω; Δεν θέλω με τίποτα να το συζητήσω με τους γονείς μου οπότε μπορώ να πάω χωρίς να το καταλάβουν;
Πήγαινε στο θέμα: Χρειάζομαι γιατρό;
Μήνυμα στις 4/3/2024 στις 07:30 @Sex
Είμαι 16 και πριν από λίγο καιρό δεν ανέβαινε το πετσακι από το πέος δηλ δεν φαινόταν ο πουτσοκεφαλος. Τώρα αυτήν την βδομάδα έχω αρχίσει να τον ανοίγω αν και πονάω λιγάκι. Χθες όταν τον ανοίξα και μου καύλωσε, το πετσακι ματωσε και άρχισε να πονάει. Από τότε έχει μια μικρή πληγή και όταν κατουραω τσούζει. Σας έχει συμβεί και σε εσάς; Πείτε μου τι μπορώ να κάνω γιατί έχω αγχωθει.
Πήγαινε στο θέμα: Αίμα στο πεος |