Μήνυμα στις 9/3/2024 στις 15:53 @Sex
Να κατουράω και να μου χαϊδεύουν το μουνάκι εκείνη την στιγμή. Golden shower
Πήγαινε στο θέμα: φετίχ
Μήνυμα στις 8/3/2024 στις 13:11 @Sex
Η κολλητή μου ποτέ στην ζωή της δεν έκανε κάτι με γυναίκα ούτε σκέφτηκε ποτέ ερωτικά γυναίκα. Είναι 25, όλη της την ζωή είχε άντρες. Μου είπε πως ήταν στο δωμάτιο της έτριβε το μουνί της πάνω απο το παντελόνι της, μπαίνει χωρίς χτύπημα στην πόρτα η συγκάτοικος της(φίλη της) εκείνη σταμάτησε αυτό που έκανε... Η συγκάτοικος και φίλη της αρχίζει της τρίβει το μουνί πάνω απο το παντελόνι,της βάζει δάχτυλο μέσα απο το βρακί το χέρι και η κολλητή μου όλο παντελόνι της και το βρακί το έκανε με υγρά χάλια... Της άρεσε φουλ θεωρεί πως δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά help για την κολλητή μου
Μήνυμα στις 8/3/2024 στις 13:02 @Sex
Λοιπόν,μια φίλη μου είναι στο αμάξι της με τον δικό της. Φιλιούνται μέχρι τελικής πτώσης,τον χουφτώνει λοιπόν στην πούτσα και στα μπαλάκια... Βάζει χέρι μέσα απο το εσώρουχο του, εκείνος βγάζει το χέρι της της λέει όχι άλλο σόρρυ... Φωνάζει αχχχχ και κατουρούσε πάνω του .. τι φάση ρε φίλε;;
Πήγαινε στο θέμα: Golden shower φίλης μου αυτήν την φορά
Μήνυμα στις 5/3/2024 στις 13:36 @Sex
Πλέον όχι δεν χύνω γενικώς εύκολα
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείος αυνανισμός- Η πρώτη φορά
Μήνυμα στις 3/3/2024 στις 15:10 @Sex
Γιατί βάζω δάχτυλο το πάω μέσα έξω δύο δεύτερα και έχυσα αμέσως
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικείος αυνανισμός- Η πρώτη φορά
Μήνυμα στις 3/3/2024 στις 15:04 @Sex
Το ποίο τρελό φετίχ μου είναι να κατουράω και να μου χαϊδεύουν το μουνακ* ταυτόχρονα
Πήγαινε στο θέμα: Φετιχ;
Μήνυμα στις 3/3/2024 στις 15:00 @Sex
Δοκίμασε όταν κατουράς να χαϊδεύεις και να τρίβεις το μουν* σου είναι τέλειο
Πήγαινε στο θέμα: Οργασμος
Μήνυμα στις 3/3/2024 στις 14:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αδιάφορη. Όμως έχω πρόσφατη που είναι υπέροχη. Να σου έρχεται να κατουρήσεις που σου βάζουν δάχτυλο και εν τέλη κατουράς σιγά σιγά κ σου τρίβουν/χαϊδεύουν το μουν* είναι υπέροχοΠήγαινε στο θέμα: Γυναικείος αυνανισμός- Η πρώτη φορά
Μήνυμα στις 3/3/2024 στις 14:52 @Sex
Μου αρέσει να κατουράω και να μου τρίβουν το μουν* καινούργιο φετίχ
Πήγαινε στο θέμα: ΦΕΤΙΧ.
Μήνυμα στις 2/3/2024 στις 00:40 @Sex
Κάθε φορά που κάνω σεξ με το αγόρι μου μου αρέσει να κατουράω και με το χέρι του να χαιδεύει το μουν* μου ενώ πηγαίνει παντού τα ούρα σε όλο το μουν* έγινε μια φορά κ ζητάω συνεχώς... Εδώ του ζήτησα να με κατουρήσει στο μουν* και εγώ με χαιδευα εκεί ένιωθα φουλ καυλωμένη. Είναι λογικό να μου αρέσει τόσο πολύ;;
Πήγαινε στο θέμα: Golden shower |