Μήνυμα στις 16/3/2024 στις 06:22 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξέρω τη σχέση σου με τον κολλητό σου αλλά δεν μου φαίνεται και νορμάλ η στάση του . Απ' την στιγμή που είστε κολλητοί θα έπρεπε να σε βοηθάει σε αυτό το κομμάτι . Έχει αρκετές εμπειρίες και αρκετές ευκαιρίες απ' όσα λες. Δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι αν αφήσει μια φάση με κοπέλα για να βοηθήσει τον κολλητό του. Προσπάθησε να του μιλήσεις και να του εξηγήσεις πως νιώθεις άσχημα και περίεργα . Ξέρει ότι δεν έχεις ξανακάνει κάτι με κοπέλα ;; Όσον αφορά την δική σου στάση , είσαι κοινωνικό άτομο γενικά ; Έχεις δοκιμάσει να προσεγγίσεις ποτέ κοπέλα ή φοβάσαι την απόρριψη και κάνεις πίσω ;;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω κοπέλα και ζηλεύω
Μήνυμα στις 16/3/2024 στις 06:15 @Sex
Εδώ και 2 μήνες σχεδόν τα χω με ένα παιδι (αυτος 20 εγώ 17). Αύριο έχουμε κανονίσει να βγούμε και μου πρότεινε να πάω στο σπίτι του . Έχω αγχωθει φουλ δε ξέρω τι θα γίνει . Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ολοκληρώσουμε γτ δεν νιώθω ακόμα έτοιμη . Μετά από μια συζήτηση που είχαμε μου είπε ότι θέλει να του τον παίξω και εκεινος να το κάνει σε μένα . Δεν είναι ότι δεν θέλω . Απλά δεν το χω ξανακανει και φοβάμαι ότι θα τον ξενερώσω και ότι θα τα κάνω όλα λάθος . Επίσης μπορεί να φτάσουμε και σε στοματικό δε ξέρω .
Πήγαινε στο θέμα: Sos
Μήνυμα στις 22/1/2024 στις 15:13 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα. Είμαι 17 και τον τελευταίο μήνα βγαίνω με ένα παιδί . Είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος μου . Τη τελευταία φορά που βγήκαμε φιληθηκαμε για πρώτη φορά μετά από 7 ραντεβού . Το θέμα είναι πως δεν έχει ξανακάνει σχέση . Το έχουμε συζητήσει και λέει πως θέλει να κάνουμε σχέση αλλά εγώ δε ξέρω ... όταν βγαίνουμε η αλήθεια είναι ότι περνάω πολύ ωραία . Είναι πολύ γλυκός από κοντά . Αλλά από μηνύματα ώρες ώρες κάνει λες και δεν υπάρχω . Μου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι απ' τους τύπους που κάθονται ωρα στο κινητό και ότι προτιμά να μιλάμε από κοντά παρά από Instagram. Οκ και εγώ προτιμάω από κοντά εννοείται . Απλά είναι φοιτητής και εγώ δίνω πανελληνιες που σημαίνει ότι δεν έχει κανείς μας πολύ ελεύθερο χρόνο . Βρισκόμαστε μια φορά την εβδομάδα . Εντάξει μου έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του για το κινητό αλλά δε ξέρω νιώθω πως δεν είμαι τόσο σημαντική για αυτόν και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω ..
Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με αγόρι |