Μήνυμα στις 4/2/2024 στις 08:40 @Sex
Γεια σας φίλοι μ! Σήμερα λοιπόν παρατήρησα ότι το πέος μου στο κεφαλακι είχε λίγο αίμα, και πάνω και όταν το άνοιξα , μόλις το σκούπισα έβγαλε λίγο ακόμη αλλά το έπλυνα και δεν ξαναέβγαλε. Κατουράω κανονικά χωρίς πόνο και λοιπά απλώς συνέβη αυτό μόνο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι; Δεν κόπηκα πουθενά!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Αίμα στο πέος
Μήνυμα στις 28/1/2024 στις 04:47 @Sex
Προσπάθησε να μην το παίζεις τόσο γρ
Πήγαινε στο θέμα: Χυνω γρήγορα help
Μήνυμα στις 13/1/2024 στις 09:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Έχω φτιάξει ναι λοιπόν ......χρειάζεσαι σίγουρα ένα γάντι , ποτήρι και σφουγγάρια. Αρχικά βάζεις δύο σφουγγάρια σε ένα ποτήρι και τα τραβάς (λυγίζεις.) προς τα έξω από την πάνω μεριά , στην συνέχεια τοποθετείς τον γάντι και εάν χρειαστεί βάζεις σάλιο ή λιπαντικό έαν παρεις . Και μετακαλη απολαυση. Πήγαινε στο θέμα: Ψεύτικα μούνια
Μήνυμα στις 13/1/2024 στις 09:47 @Sex
Εγώ τον έχω 15.5 και ειμαι 17 Πήγαινε στο θέμα: Πόσο τον έχετε; [αγόρια]
Μήνυμα στις 7/1/2024 στις 01:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τον παίζω μία έως δύο φορές την μέραΠήγαινε στο θέμα: παίξιμο
Μήνυμα στις 3/1/2024 στις 02:04 @Sex
Λοιπόν γεια σας! Είμαι νέος στο συγκεκριμένο site οπότε θέλω να σας καλησπερίσω. Πάω κατευθείαν στο θεματάκι μου. Αρχικά είμαι 17 και έχω μία σχέση με μία μεγαλύτερη κοπέλα, ένα χρόνο. Είμαστε μαζί πάρα πολύ καλά και τα έχουμε γύρω στα 2 χρόνια, τώρα σε λίγες ημέρες βασικά τα κλείνουμε. Αυτή ως 18χρονη και εγώ 17χρονος θέλει να μου δείξει διάφορα πράγματα στον έρωτα, νομίζω καταλαβαίνετε... (ως μεγαλύτερη). Όμως, πριν λίγο καιρό ο κολλητός της (gay) μου πετάει διάφορα υπονοούμενα και μου την πέφτει (μου έστειλε και μήνυμα αλλά τον έχω παραδόθηκε). Εμείς δεν μιλάμε και στην αρχή μου έκανε εντύπωση. Πως να του το κόψω; Ξέρει ότι είμαι με την κολλητή του φίλη αλλά αυτός εκεί! Επιμένει. Και εγώ δεν θέλω να τον πληγώσω αλλά είναι και πάρα πολύ δύσκολο να το κάνω ευγενικά... Δεκτή κάθε απάντηση. Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Πέσιμο |