Μήνυμα στις 30/1/2024 στις 08:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:αρχικα προσπαθησε να μην τον παιξεις τοσο γρηγορα και αμα καποια φορα βιαζεσαι και θες να τελειωνεις καλυτερα,να μην το κανεις γιατι ο εγκεφαλος παιρνει το μυνημα οτι πρεπει να γινεται γρηγορα...τελος οταν νιωθεις οτι ηρθε η ωρα να χυσεις σταματα,ηρεμησε και παρτο παλι απο την αρχηΑποδεκτη εαν σε καλυψα Πήγαινε στο θέμα: Χυνω γρήγορα help
Μήνυμα στις 23/1/2024 στις 13:10 @Sex
Κοίτα εγώ έχω αρκετές τρίχες και αν και πιστεύω πως πρέπει να ξυριστω,συνέχεια διστάζω γιατί σκέφτομαι ότι θα κάνει αρκετό χρόνο για να επανελθουν
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 21/12/2023 στις 13:03 @Sex
Λοιπόν,πριν από έναν χρόνο εγώ με έναν φίλο μου βλέπουμε μαζί τσόντες και αρχίσαμε να βλέπουμε ο ένας του άλλου...μετά σκεφτήκαμε να το προχωρήσουμε...του πήρα πίπα και δεν ξέρω τι να κάνω...βλέπω τα παιδιά στο σχολειο που Μίλαν για θέματα στησης και θέλω να τους τον πιάσω Βοήθεια! Πήγαινε στο θέμα: Ιστορία...προβληματισμος
Μήνυμα στις 21/12/2023 στις 13:00 @Sex
Μάγκες λοιπόν...εγώ είμαι δεκατριών χρονών...με τους φίλους μου συζητάμε για το μέγεθος και όλοι λένε 14-17 εκατοστά...το δικό μου νιώθω πως δεν είναι μεγάλο καθώς δεν είναι καν 10...οι τρίχες είναι λίγες ενώ όταν χύνω,δεν γίνεται για πολύ αν και βλέπω βελτίωση...για να μην αναφέρω για τρίχες σε μασχάλη,πόδια κλπ...ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Πήγαινε στο θέμα: 13 ετων-μικρουλι |