Μήνυμα στις 23/5/2006 στις 10:55 @Μηχανήματα
Εγώ έχω WinXP με linux μαζί σε ξεχωριστούς δίσκους. Πριν εγκαταστήσω το linux είχα βγάλει τον σκληρο winXP για να μην μου εγκαταστήσει boot manager σε αυτόν. Μετά την εγκατάσταση, ενεργοποίησα και τους δυο δίσκους και προτιμώ από το BIOS να επιλέγω από που θα ξεκινήσω (HDD0, HDD1). Είναι μάλλον πατροπαράδοτος τρόπος αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
Πήγαινε στο θέμα: Εγκατάσταση Linux...
Μήνυμα στις 23/5/2006 στις 10:52 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Γινεται αλλά καλού κακού κάνε και ένα backup τα δεδομένα σου. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που αν θυμάμαι καλά λέγεται Paragon Partition Manager ή κάτι τέτοιο. Εγω πάντως συνηστώ να το εγκαταστήσεις σε ξεχωριστό δίσκο για να μην τρέχεις μετά...Πήγαινε στο θέμα: Εγκατάσταση Linux...
Μήνυμα στις 23/5/2006 στις 10:47 @Μηχανήματα
Και εγώ σκεφτόμουν να πάρω usb modem αλλά από ότι κατάλαβα έχουν conexant chipset. Στην περίπτωση αυτή κατεβάζεις driver από την linuxant.com ο οποίος είναι free σε χαμηλες ταχύτητες, πρέπει να πληρώσεις για να έχεις full ταχύτητα. Εγώ έχω pci modem με conexant chipset και το ξύλωσα και έβαλα ένα εξωτερικό serial modem. Στα εξωτερικά σειριακά modem δεν χρειάζετε να κάνεις καμία ρύθμιση, στύνονται αυτόματα. Εγώ έχω δοκιμάσει πολλές διανομές και κατέλληξα στο ubuntu λόγο ευκολίας εγκαταστάσεων προγραμμάτων. Σου το προτείνω γιατί είναι αρκετά έυκολο στην εγκατάσταση και στην χρήση. Όσο για το Mandrake έχω απογοητευτεί γιατί μου θυμίζει windows με linux εμφάνιση. Μου κολούσε σχεδόν πιο συχνά και από τα Windows! Δεν ξέρω για το νέο Mandriva αν τα πράγματα είναι καλύτερα... Πήγαινε στο θέμα: Περί Linux... |