Μήνυμα στις 26/1/2007 στις 21:29 @Μηχανήματα
Ευχαριστώ πολύ ακατανόμαστε,αυτό είναι !Εχω όμως ενα πρόβλημα.Πάτησα κανονικά DVD Converter έβαλα μέσα το βίντεο,έκανε οτι έκανε(πήγε 100%)...και μετά τίποτα!Που βρίσκεται αυτό που έχει φτιάξει?Δε το βρήκα πουθενά ενώ το ίδιο το βίντεο συνεχίζει να έχει σαν "type of file" video clip. Πήγαινε στο θέμα: παιδιά μια χελπ!
Μήνυμα στις 26/1/2007 στις 16:45 @Μηχανήματα
akatanomaste είναι ένα που έχει ένα πορτοκαλί κουτάκι με ένα άσπρο χ ανάμεσα?
Πήγαινε στο θέμα: παιδιά μια χελπ!
Μήνυμα στις 26/1/2007 στις 03:45 @Μηχανήματα
Κατεβάζω διάφορα βιντεος απ'το ιντερνετ με σκοπό να παίξουν στο DVD player που εχω στη τηλεόραση.Αφού κατεβάζω ενα βιντεο πατώντας δεξί κλικ πανω του και πηγαίνοντας στο Properties άλλα έχουν σαν "type of file" video clip και άλλα movie clip.Στο DVD μου έχω παρατηρήσει παίζουν μονο τα movie clip.Υπάρχει κανας τροπος με κανενα πρόγραμμα να μπορώ να αλλάξω το "type of file"? Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: παιδιά μια χελπ!
Μήνυμα στις 25/1/2007 στις 00:10 @Sex
lesbia5 δε ρώτησα αν διεγείρεται.Σε ποια στάση συμβαίνει περισσότερο ρώτησα.
Πήγαινε στο θέμα: Σε ποια στάση?
Μήνυμα στις 6/1/2007 στις 00:57 @Sex
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Περιμένω κι'άλλους.
Μήνυμα στις 6/1/2007 στις 00:16 @Θ. Κλημεντίνη
Τι ύψος έχετε και ποιο θεωρείτε εσείς το ιδανικό/επιθυμητό ύψος για το αντίθετο φύλο?
Πήγαινε στο θέμα: ....υψος.....
Μήνυμα στις 17/12/2006 στις 12:44 @Sex
διεγείρεται πιο πολύ μια γυναίκα όταν της κάνεις στοματικό έρωτα?
Μήνυμα στις 22/5/2006 στις 02:13 @Sex
γεια σας! ειμαι 18,5 χρονων και το πεος μου εχει μια κλιση προς τα δεξια ενω "γερνει" καπως και προς τα κατω...υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτα?και κατι αλλο....το μεγεθος ειναι 14cm.ειναι αξιολογο μεγεθος?θα αναπτυχθει κ'αλλο? σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά |