Μήνυμα στις 29/12/2023 στις 14:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στάθη γεια σου.Δεν έχω κάποια εικόνα για να ξέρω αλλά από την περιγραφή σου δεν μπορώ να καταλάβω πολλά.Τελος πάντων όλα τα πέοι έχουν μια κλίση πάνω,κάτω,δεξιά,αριστερά.Εμενα έχει μια κλίση προς τα δεξιά μην ανγχονεσαι είναι φυσιολογικό αποδεκτή αν σε κάλυψαΠήγαινε στο θέμα: Στραβό
Μήνυμα στις 29/12/2023 στις 14:10 @Sex
Γεια σας φίλοι του φτου, χρειάζομαι βοήθεια/γνώμη.Τα τελευταία 16 χρόνια της ζωής μ από τότε που με θυμάμαι όλοι με λένε γκει και ότι μοιάζω και ένα σορό βλακείες (πλέον δεν με ενδιαφέρει τι λένε αλλά αρκετές φορές νιώθω άβολα).Σχετικά με αυτό το θέμα δεν ξέρω αν είμαι ή όχι έχω δοκιμάσει με έναν φίλο μ και δεν είχα κάποια ανταπόκριση βέβαια με ερεθίζουν ποιο πολύ η γκει τσόντες παρά η στρ8 αλλά κάθε φορά που θα τελειώνω είναι σαν να έχω τύψεις.Θα ήθελα κάποια γνώμη πάνω σε αυτό ( δεν είχα ποτέ κοπέλα έχω κανει φάση με μια και γούσταρα παλιά μια φίλη μ)
Πήγαινε στο θέμα: Γκει; Βοήθεια
Μήνυμα στις 15/12/2023 στις 03:14 @Sex
Γεια σας είμαι νέος εδώ και έχω μια απορία. Είμαι ο μόνος που έχω ελιά στο πε0σ μου και στους όρχεις μου; εσείς έχετε Πως αντιδράνε οι κοπέλες όταν το βλέπουν Πήγαινε στο θέμα: Ελιά στα ευαίσθητα |