Μήνυμα στις 25/7/2019 στις 04:46 @Sex
Όπως αναπτύσσονται τα πόδια, τα χέρια, το σώμα του ανθρώπου στην εφηβεία, έτσι αναπτύσσεται και το πέος στους άνδρες ή τα στήθη στα κορίτσια. Για να θεωρηθεί ένα πέος παθολογικά μικρό θα πρέπει να είναι κάτω από 8-9 εκατοστά σε στύση μετά το πέρας της εφηβείας στα 18-19. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι φυσιολογικό. Μην ακούς κάποιους που "υπερηφανεύονται" ότι έχουν μεγάλο πέος 20-25 εκατοστά, το 90% λέει ψέματα ή το μετράει με περίεργο τρόπο (το μετράμε από πάνω και όχι από κάτω). Μερικά τρυκ για να φαίνεται μεγαλύτερο: Τα υπέρβαρα άτομα φαίνεται ότι έχουν μικρότερο πέος διότι, όπως και στο υπόλοιπο σώμα, έτσι και στην περιοχή του πέους, εκεί που αναπτύσσεται η τριχοφυία, συγκεντρώνεται λίπος, με αποτέλεσμα μέρος του πέους να κρύβεται από το λίπος. Όσο πιο λεπτός κάποιος, τόσο πιο μεγάλο φαίνεται το πέος του. Το ξύρισμα στην περιοχή κάνει το πέος να φαίνεται μεγαλύτερο καθώς μέρος του κρύβεται από τις τρίχες. Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογικό το πέος μου;
Μήνυμα στις 25/7/2019 στις 04:38 @Sex
Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ και είδα πολλές απορίες γύρω από θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού.Αν και προφανώς δεν είμαι ειδικός σύμβουλος σεξουαλικής υγείας, επειδή έχω ασχοληθεί λιγάκι είπα να γράψω τη γνώμη μου: - Τα πάντα ξεκινούν από το κεφάλι...(όχι το κάτω..το πάνω!!). Το αν κάποιος είναι straight, bi ή gay έχει να κάνει με το τι νοιώθει απέναντι σε άτομα διαφόρων φύλων. Υπάρχουν άνθρωποι -ιδιαίτερα παλιότερα ή σε πιο καταπιεστικές χώρες- που μπορεί να μην έχουν πάει ποτέ με άτομα του ίδιου με αυτούς φύλο, να έχουν οικογένεια και παρόλα αυτά να είναι στην πραγματικότητα gay. Απλά φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή στις χώρες τους ή ακόμα και την τιμωρία του κράτους (ιδιαίτερα σε κάποιες αφρικανικές ή αυστηρά μουσουλμανικές χώρες) - Μεταξύ του απόλυτου gay (ατόμου που έλκεται αποκλειστικά από άλλα του ιδίου φύλου και σε καμία περίπτωση δε θα πήγαινε με άτομα του αντίθετου φύλου) και του απόλυτου straight (το αντίστοιχο για να μη το ξαναγράφω) υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις. Άτομα που μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα το έκαναν, άτομα που θα το έκαναν μόνο αν δεν έβρισκαν άλλους του αντίθετου φύλου, άτομα που φοβούνται να το κάνουν αλλά θα το έκαναν αν γνώριζαν ότι το έχουν κάνει και άλλοι φίλοι τους (ξέρω αρκετά τέτοια παραδείγματα), άτομα που το κάνουν με άνεση με οποιοδήποτε φύλο κλπ. Ενδεχομένως όλοι αυτοί να αποτελούν την πλειοψηφία σε σχέση με τα άτομα των "άκρων". - Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να επιλέξει κανείς, ό,τι και να κάνει είτε από περιέργεια και πειραματισμό, είτε επειδή του αρέσει, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται ή να νοιώθει άσχημα. Η επιστήμη το έχει λύσει εδώ και χρόνια το θέμα, η ομοφυλοφιλία δεν είναι ασθένεια, το κράτος έχει θεσπίσει νόμους ενάντια στις διακρίσεις και του σεξουαλικού προσανατολισμού, πλέον οι πάντες μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και αυτό που μένει είναι να αισθάνεται κανείς άνετα με τον εαυτό του.Ασφαλώς υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες περιπτώσεις με τον κοινωνικό περίγυρο αλλά δε σας λέει ο καθένας τι κάνει στις ιδιωτικές του στιγμές, έτσι δεν είναι; Αν δεν αισθάνεστε άνετα, μη το διαλαλείτε (κάντε το όμως, αν έτσι θέλετε, κανείς δεν σας λέει να κρυφτείτε, αν σας κράξουν, το πρόβλημα το έχουν αυτοί, όχι εσείς). - Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να έχετε άγχος με το να προσδιοριστείτε κάπως, δεν είναι διαγωνισμός, δεν κατατασσόμαστε σε ομάδες, δεν αποκτάμε δικαιώματα και υποχρεώσεις ανάλογα με το τι είμαστε, δεν κάνουμε γκάλοπ. - Τέλος μόνο εσείς μπορείτε να ξέρετε τι σας αρέσει. Ερωτήσεις τύπου "μήπως είμαι gay;" δε μπορούν να απαντηθούν από κανέναν παρά μόνο από εσάς καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα στο κεφάλι σας... Πήγαινε στο θέμα: Περί gay, straight, bi και λοιπών
Μήνυμα στις 11/7/2006 στις 12:55 @Sex
Μα τώρα υπάρχουν αποτριχωτικές κρέμες για άντρες. Παίρνεις το Veet για άντρες και τελείωσε!
Πήγαινε στο θέμα: Να ξυριστώ;
Μήνυμα στις 10/7/2006 στις 16:11 @Sex
Από την εμπειρία μου, που έχω ρωτήσει σε φίλους και συναδέρφους στη δουλειά, ναι τα ξυρίζουν οι περισσότεροι πλέον!
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρίζουν...
Μήνυμα στις 10/7/2006 στις 16:09 @Sex
1. Από άποψη υγιεινής είναι σίγουρα πολύ καλύτερο να είναι ξυρισμένο. Οι τρίχες μαζεύουν μικρόβια 2. Νομίζω ότι και στις κοπέλες αρέσει να είναι ξυρισμένο. Δε νομίζω να προσπαθεί η κοπέλα μέσα σε ένα δάσος να το βάλει στο στόμα της και κάθε λίγο και λιγάκι να φτύνει τρίχες. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες που τους αρέσουν τα ξυρισμένα στις κοπέλες. 3. Έχει γίνει της μόδας. Απ'ο,τι έχουμε συζητήσει, εκεί που δουλεύω οι περισσότεροι το ξυρίζουν! Πήγαινε στο θέμα: Να ξυριστώ;
Μήνυμα στις 10/7/2006 στις 16:00 @Sex
Αναφορά: (tHoDwRiS@10 Ιουλίου 2006) Ενώ Θοδωρή όλοι οι άνω των 18 το κάνουν μόνο όταν ερωτεύονται; Ξέρω πάρα πολλούς ενήλικες που δεν ξέρουν τι πάει να πει έρωτας και μια χαρά κάνουν σεξ. Και στο κάτω κάτω το σεξ είναι -και- βιολογική ανάγκη. Τι είναι δηλαδή καλύτερο; Να το κάνει ένας 14χρονος με μια κοπέλα που του αρέσει, τη γνωρίζει και το θέλει και αυτή ή να τον πάρει από το χεράκι ο πατέρας του- όπως έκαναν πριν μερικά χρόνια οι μπαμπάδες- και να τον πάει σε καμία πόρνη για να τον κάνει "άντρα"; Και μπράβο του που ρώτησε να μάθει μερικά πράγματα και ήξερε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει και προφυλακτικό! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 18/5/2006 στις 12:37 @Sex
Ρε αφήστε το παιδί να εκφραστεί! Μπράβο, προχώρα 14χρονε! Τι εννοείς να πέσουν μηνύσεις κούκλα; Από ποιον και γιατί; Και οι δύο ανήλικοι είναι και οι δύο το ήθελαν, no problem! Μην τρελαθούμε κιόλας!!! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 18/5/2006 στις 12:24 @Διάφορα
Όταν στην Ελλάδα δεν υπήρχαν μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90 πολλοί μετανάστες, και ακούγαμε για ρατσιστικά φαινόμενα εναντίον μεταναστών σε χώρες του εξωτερικού λέγαμε: "Σαν δεν ντρέπονται οι άγριοι! Εμείς είμαστε παραδοσιακά φιλόξενος λαός". Όταν όμως ήρθαν οι μετανάστες εδώ ξαφνικά αρχίσαμε να μιλάμε για "κ**Αλβανούς" που θα μας πάρουν τη δουλειά, θα μας κλέψουν, θα μας βιάσουν κλπ, παίρνοντας ως αφορμή τα εγκλήματα ορισμένων συμπατριωτών τους, οι οποίοι μέσα στη γενική αναμπουμπούλα που επικρατούσε στη χώρα τους αφενός ξέφυγαν από τις φυλακές ενώ αφετέρου με ευθύνη επίσης δική μας κάποιοι άλλοι ήρθαν περιμένοντας τον παράδεισο και άρχισαν να ζουν μες την ανέχεια. Τα φαινόμενα αυτά πλέον δεν υπάρχουν σε τόσο μεγάλη ένταση και οι Αλβανοί έχουν αρχίοσει να ενσωματώνονται στην ελληνική κοινωνία. Όσο για τους Τούρκους, ασφαλώς οι γείτονες δεν είναι άμοιροι ευθυνών, και πιθανόν να φταίνει για πολλά.. Αλλά κι εμείς ζούμε με ιδεοληψίες και εθνικούς μύθους πολλές φορές. Ναι έσφαξαν και είναι καταδικαστέο αλλά βρισκόμασταν σε πόλεμο, εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι εμείς με τον σταυρό στο χέρι είχαμε φτάσει στα περίχωρα της Άγκυρας. Θεωρώ ότι υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, το να λέμε ότι όλοι οι Αλβανοί ή οι Τούρκοι είναι κακοί κι εμείς ο περιούσιος λαός, είναι τουλάχιστον για γέλια.... Πήγαινε στο θέμα: Τουρκία - εθνικισμός |