Μήνυμα στις 30/9/2006 στις 01:26 @Sex
Unicorn, νομίζω δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί σου. Απορώ πως δε σε έχουν κάνει ban.
Πήγαινε στο θέμα: Oreksis neas genias?
Μήνυμα στις 30/9/2006 στις 00:34 @Θ. Κλημεντίνη
γιατί καπνίζεις;
Πήγαινε στο θέμα: θα ψηλωσω αλλο ??
Μήνυμα στις 28/6/2006 στις 23:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι τεχνικά αδύνατον να μείνει μια κοπέλα έγκυος από πρωκτικό sex, μιας και το σπέρμα δεν μπορεί να περάσει (εσωτερικά) από την περιοχή του πρωκτού, στην περιοχή του κόλπου. Παρόλα αυτά το πρωκτικό sex δεν είναι και πολύ καλή μέθοδος αντισύλληψης μιας και το σπέρμα μετά την συνουσία μπορεί να στάξει και να περάσει το περίνεο (το μικρό τοίχος που χωρίζει τον πρωκτό από τον κόλπο) και να κυλήσει μέσα στον κόλπο. 8% των ζευγαριών που χρησιμοποιούν την πρωκτική επαφή ως μέθοδο αντισύλληψης κάνουν παιδιά κάθε χρόνο.Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση από πίσω
Μήνυμα στις 17/6/2006 στις 03:28 @Sex
Αναφορά: (djsoulis@15 Ιουνίου 2006) Τα κλάματα να σε πιάσουν αν έχεις κάτι που δεν αντιμετωπίζεται. Σκέψου για παράδειγμα να έχεις γάγγραινα ή καρκίνο στο πέος σου. Επίσης δεν είναι δυνατόν να γίνει γνωμάτευση από το internet. Καλό είναι όποις έχει υποψία ότι έχει ένα πρόβλημα να πάει στον αντίστοιχο γιατρό , σε έναν ή περισσότερους. Προφανώς το παλικάρι δεν έχει κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του ούτε χρείζει άμεσης αντιμετώπισης. Το πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι λιγότερο πρακτικό και περισσότερο ψυχολογικό. Επίσης, επειδή η υποσπαδία που συνήθως πάει πακέτο με τη συγγενή κάμψη, είναι το 2ο πιο συχνό πρόβλημα στους άντρες( μετά τη φίμωση), έχουν αναπτυχθεί τεχνικές με καταπληκτικά αποτελέσματα και χωρίς επιπτώσεις. Αν μπορεί να έρθει σε επαφή ή οχι, μπορεί να μας το πεί μόνο ο ίδιος. Αν κατά την επαφή, πονάει αυτός ή η σύντροφός του καλό είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Αν όχι, μπορεί να μείνει ως έχει. Αυτά! Φιλικά πάντα. Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 15/6/2006 στις 03:14 @Sex
Εμένα μου τις ξύρισαν, όταν μου έκαναν περιτομή...
Πήγαινε στο θέμα: Να ξυριστώ;
Μήνυμα στις 1/6/2006 στις 03:27 @Sex
Πρόκειται για μια αρκετά αμφιλεγόμενη ερωτική ζώνη την οποία λίγοι και λίγες την έχουν ανακαλύψει. Βρίσκεται στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου. Εκεί έχουμε συσσώρευση πολλών αδένων και νευρικών απολήξεων που σημαίνει ότι η περιοχή αυτή είναι ιδιαίτερα εύκολο να ερεθιστεί και όταν ερεθιστεί διογκώνεται και παίρνει το σχήμα φασολιού. Με τον ερεθισμό του σημείο G προκαλείται πολύ έντονος οργασμός. Το θέμα είναι πως είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί τόσο από τον άντρα όσο και από τη γυναίκα. Μην μπερδεύεις το G με την κλειτορείδα. Πήγαινε στο θέμα: Σημείο G
Μήνυμα στις 1/6/2006 στις 03:21 @Sex
ναι καλα κατάλαβες, εννοώ χρήση δύο προφυλακτικών (το ένα πάνω στο άλλο) μιας και θεωρείται ότι μειώνουν την διέγερση του πέους. Οι μέθοδοι αυτοί είναι καλοί για την αποφυγή της πρόωρης εκσπερμάτισης, ιδίως τις πρώτες φορές που κάνουν έρωτα , τις πρώτες φορές που κάνουν έρωτα με μια συγκεκριμένη γυναίκα και αρκετές φορές όταν έχουν αγωνία για την απόδοση και την αντοχή τους.Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο στους άνδρες σε όλες τις ηλικίες. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο είναι ουσιαστικά συγκινησιακό. Και η γνώση είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση του άγχους.
Πήγαινε στο θέμα: EΠιβραδυντικό
Μήνυμα στις 31/5/2006 στις 03:57 @Sex
Μπορεις επίσης να χρησιμοποιήσεις διπλό προφυλακτικό.
Πήγαινε στο θέμα: EΠιβραδυντικό
Μήνυμα στις 22/5/2006 στις 17:30 @Sex
Τωρα, δεν ξερω αν είναι σωστό να ξανααπαντήσω εγω. Δεν είμαι και ο πιο ειδικός. Λοιπόν,θα στα πω περιληπτικά. Η κλίση προς τα δεξιά δεν είναι πρόβλημα. Το μέγεθος δε θα αλλάξει σε αυτήν την ηλικία, κυμαίνεται όμως σε φυσιολογικά πλαίσια. (εντάξη, δε θα παίξεις και σε πορνοταινία). Τώρα, όσον αφορά την κλίση προς τα κάτω, δεν καταλαβαίνω καλά αυτό που μου γράφεις. Αν πρόκειται για μη καλό ευθειασμό, δηλ για κάμψη του πέους, τότε αν η κάμψη υπερβαίνει τις 30 μοίρες δημιουργεί περιπλοκές κατα τη συνουσία και καλό είναι να διορθωθεί. Οι περιπτώσεις είναι 3: α) νόσος Peronye,αλλά είσαι πολυ νέος για να έχεις αυτό. β)Συγγενής κάμψη ( αντιμετωπίζεται χειρουργικά) γ) Chordee(μάλλον αυτό έχεις) (κι αυτό αντιμετωπίζεται χειρουργικά) Πήγαινε στο θέμα: Το πέος γέρνει δεξιά
Μήνυμα στις 20/5/2006 στις 17:21 @Sex
Κατα πάσα πιθανότητα, θα έχεις φίμωση ,phimosis(μάλλον μερική, αφού λες ότι ανοίγει με δυσκολία). φίμωση=στένωση ακροποσθίας. Συνήθως η φίμωση συνοδεύεται από βραχύ χαλινό (μάλλον αυτό δεν το έχεις). Μην ανυσηχείς είναι το πιο κοινό ’πρόβλημα’ που έχουν οι άντρες. Το sex δεν έχει να κάνει τιποτα μ’αυτό (μόνο σε δυσκολεύει... η φίμωση). Πήγαινε να δείς έναν ανδρολόγο. Θα τον βρείς στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου σου. Συνήθως σε αυτήν την ηλικία γίνεται περιτομή (επέμβαση απλή, σύντομη με τοπική αναισθησία). Αμα το αντιμετόπιζες νωρίτερα, γύρω στα 10 υπήρχαν πιο συντηρητικές θεραπείες. Στην ουσία το πρόβλημα δεν είναι στο σεχ, αλλά στην καθαριότητα.Η φίμωση δυσκολεύει τον καθαρισμό της βαλλάνου, η οποία γίνεται εστία μικροβίων.Δες εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Phimosis Πήγαινε στο θέμα: Το πάνω μέρος του πέους είναι κλειστό |