Μήνυμα στις 3/1/2024 στις 10:27 @Sex
Ευχαριστω. Η ευαισθησια υποχωρει οταν ειναι ωρα εκτεθειμενη. Μετα επανερχεται. Υποθετω οτι θελει χρονο και επαναληψεις, ετσι?
Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησια βαλανου
Μήνυμα στις 1/1/2024 στις 02:29 @Sex
Καλησπέρα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με κοντό χαντινό. Aπό ό,τι φαίνεται έχω κοντό χαλινό, αλλά ωστόσο δεν είναι τόσο κοντός που να χρήζει άμεσης επέμβασης μάλλον (δεν έχω φίμωση ούτε πολύ έντονη κάμψη πέους). Αλλά με ζορίζει κατά την σεξουαλική επαφή γιατί πονάει. Καταρχήν προβληματίζομαι αν πρέπει να κάνω επέμβαση τομής του χαλινού. Αν τυχόν κάνω, προβληματίζομαι σχετικά με τον καλύτερο τρόπο επέμβασης. Υπάρχει η κλασική χειρουργική επέμβαση που είναι επίπονη και η ανάρρωση διαρκί αρκετά και η επέμβαση με lazer. Οι απόψεις είναι διαφορετικές. ΘΑ προτιμούσα το lazer, αλλά με προβλημάτισε κάποιος γιατρός που μου είπε ότι η επέμβαση με laser μπορεί να προκαλέσει άλλα προβλήματα από υπερθέρμανση κτλ. Ποια είναι η γνώμη σας. Έχει κάνει κανείς σχετική επέμβαση? Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Βραχυς χαλινος
Μήνυμα στις 29/12/2023 στις 01:29 @Sex
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκίμασα και όντως διαπιστώνω μία βελτίωση της κατάστασης. Ωστοσο, οταν την αφήνω ωρα εκτεθειμένη βλέπω ότι γίνεται λίγο φολιδωτή και το δερμα τραχυ σαν να έχει ξηροδερμία. Ειχες τέτοιο πρόβλημα και εσύ? Ειναι φυσιολογικο λες?
Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησια βαλανου
Μήνυμα στις 10/12/2023 στις 04:12 @Sex
Καλημέρα. Ηθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με ένα ουρολογικό ζήτημα που με απασχολεί. Γενικά δεν είχα σεξουαλικές επαφές ως τώρα και επιχειρώντας τις πρώτες μου επαφές διαπιστώνω ότι έχω πολύ έντονη ευαισθησία στη βάλανο. Θεωρούσα ότι είναι φυσιολογικό αλλά δεν ξέρω. Με ενοχλεί πολύ ακόμα και στο άγγιγμα. Στη δε επαφή πονάω και δεν μπορώ. Εχω βραχύ χαλινό αλλά στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα είναι στην ευαισθησια του δέρματος της βαλάνου γιατί με ενοχλεί ακόμα και όταν δεν είναι σε στυση και δεν τραβιέται καθολου ο χαλινός. Η λυση της περιτομης μου φαινεται ακραια. Επισκέφτηκα ουρολόγο και μου σύστησε μία επουλωτικη αλοιφή και να αφηνω εκτεθειμένη στον αέρα τη βάλανο για κάποια ώρα μέσα στην ημέρα ώστε να μειωθεί η ευαισθησία της. Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτό? Το έχετε ξανασυναντήσει? Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησια βαλανου |