Μήνυμα στις 22/9/2023 στις 10:00 @Sex
Όντως η κατάσταση που περιγράφεις είναι φυσιολογική και πολύ σωστά είναι τα λεγόμενα των μελών που ήδη απάντησαν. Για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις θα πρόσθετα μόνο το εξής. Η υπερευαισθησία μετά τον οργασμό σου είναι σχεδιασμένη από τη φύση ώστε να αποτρέψει στο σπέρμα να διαφύγει από τον κόλπο ώστε να επιτευχθεί πιο εύκολα η γονιμοποίηση. Για όλα υπάρχει ένας λόγος! Κανένα άγχος λοιπον.
Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησία - φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 22/9/2023 στις 09:45 @Sex
Καλησπέρα φίλε. Θεωρώ η ζωή είναι αρκετά μικρή, τόσο πολύ που δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο, αλλά να προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που θελουμε. Από τη στιγμή που θα πάτε διακοπές μαζί, σημαίνει πως υπάρχει εμπιστοσύνη κι άνεση. Εκεί λοιπόν θα στόχευσα εγώ. Θα μιλούσα με το φίλο μου λέγοντας πως θα ήθελα να αποκτήσω μια οικειότητα γύρω από τη σεξουαλικότητα, με ένα άτομο που πραγματικά εμπιστεύομαι. Θα έκανα λοιπόν ερωτήσεις για πιθανές κρυφές επιθυμίες του φίλου μου. Έτσι θα έβλεπα έμμεσα αν αυτός θέλει να ανοιχτεί. Ανάλογα την απάντηση που θα δώσει, δίνεις κι εσυ τη δικιά σου. Έτσι δεν ανοίγεις αμέσως τα χαρτιά άρα δε ρισκάρεις τη φιλία ούτε και τη ντροπή :) πως σου φαίνεται;
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές με κολλητό |