Μήνυμα στις 8/7/2007 στις 23:17 @Διάφορα
Μπράβο ρε Σπύρο! Ακριβώς τέτοια mails εννοώ. Πάντως κανένας δεν σε έθιξε (δεν είδα πουθενά να λέει οτι ο Σπύρος φτιάχνει τέτοια mails)πάντως προς αποφυγήν παρεξηγήσεων τα mails τα φτιάχνουν δωδεκάχρονα! Οπότε κανένας λόγος να στενοχωριέσαι Πήγαινε στο θέμα: junk (?) mails
Μήνυμα στις 8/7/2007 στις 02:54 @Διάφορα
Μισό λεπτό γιατί το χάσαμε. Αυτό που εννοεί ο καθένας λέγοντας δεκατριάχρονα είναι το ανώριμο τις ηλικίας. Σίγουρα στα 13 σου όπως λέει ο φίλος Antre δεν έχεις και την απόλυτη γνώση των πράξεών σου ή για το τι επιπτώσεις αυτές θα έχουν. Βέβαια τώρα που ανέφερες οτι ελπίζεις όλα τα δεκατριάχρονα να πάρουν το μέρος σου και οτι τα φτιάχνουν άλλοι <<κύριοι>> στην ηλικία μας δείχνει το ακαταλόγιστο που έχετε ακόμα στα 13 σας συνεπώς και στις πράξεις σας (γιατί κοιτάς καθαρά το ηλικιακό κομμάτι χωρίς να βλέπεις το νόημα). Αν κουβαλούσες 4-5 χρονάκια παραπάνω σίγουρα θα το συζητούσες πιο ήπια και πιο αντικειμενικά. Οπότε ναι επιβεβαίωσες την φίλη μας the_loulister
Πήγαινε στο θέμα: junk (?) mails
Μήνυμα στις 7/7/2007 στις 01:59 @Διάφορα
Συμφωνώ μαζί σου αλλα αυτό που θέλω πιο πολύ να τονίσω είναι οτι αυτά τα mails μάλλον (τι μάλλον σίγουρα) τα φτιάχνουν άτομα που <<πάσχουν>> νοητικά και θέλουν να τραβήξουν την προσοχή. Και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί <<ευκολόπιστοι>> που χωρίς να βάλουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει το προωθούν αμέσως χωρίς κάν να δούνε τι λέει (μονο το άκουσμα οτι θα παθουν συμφορές αν δεν τον στείλουν και οτι θα γίνουν θεοί αν το στείλοθν είναι αρκετό). Έτσι τα mailboxes του καθημερινού user γεμίζουν με spam απο τις <<πιπιερίες>> του κάθε σαλεμένου.
Πήγαινε στο θέμα: junk (?) mails
Μήνυμα στις 5/7/2007 στις 20:36 @Διάφορα
Κατά καιρούς βλέπω στα e-mails μου κάποια mail τα οποία στέλνουν φίλοι μου τα οποία σε προτρέπουν να τα στείλεις σε κάμποσα άτομα για να έχεις μια ευχάριστη έκπληξη ή θα κερδίσεις το λότο ή θα γίνεις ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη κ.τ.λ κ.τ.λ ενώ διαφορετικά θα σε βρουν μεγάλες συμφορές. Και αναρωτιέμαι εδώ είναι δυνατόν ένα mail να καθορίσει την ζωή και το μέλλον σου; Με πιο σκεπτικό τα προωθούν όσοι τα παίρνουν; Όσο για αυτούς που τα φτιάχνουν μάλλον έχουν κάποιο πρόβλημα... Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας.
Πήγαινε στο θέμα: junk (?) mails |