Μήνυμα στις 28/10/2023 στις 07:04 @Sex
Λίγο λίγο να το τραβάς προς τα κάτω και με τον καιρό θα ανοίξει. Αν δεν γίνεται πρέπει να πας σε γιατρό
Πήγαινε στο θέμα: Κεφάλι πέους
Μήνυμα στις 27/10/2023 στις 23:29 @Sex
Έχει προχωρήσει Πήγαινε στο θέμα: Πώς να ανάψεις μια κοπέλα?
Μήνυμα στις 27/10/2023 στις 08:16 @Sex
Πες μου πιο πολλά Πήγαινε στο θέμα: Πώς να κάνεις πιπιλια
Μήνυμα στις 25/10/2023 στις 21:31 @Sex
Πώς γίνεται να κάνεις πιπιλια στην κοπέλα? Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό με το στόμα. Προσπαθώ να κάνω αυτή τη κίνηση στο λαιμό της αλλά νιώθω ότι το κάνω τελείως λάθος. Πώς γίνεται, πόση ώρα και πίεση θέλει, πως χειρίζεσαι τον λαιμό
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να κάνεις πιπιλια
Μήνυμα στις 24/10/2023 στις 14:05 @Sex
Θέλω να μου πείτε πως να καυλώσω μια κοπέλα πρώτα από το κινητό όταν μιλάμε πχ στο Instagram , έπειτα όταν είμαστε από κοντά και υπάρχει κόσμος όμως γύρω και τέλος όταν είμαστε οι δυο μας σε κάποιο δωμάτιο.
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να ανάψεις μια κοπέλα?
Μήνυμα στις 9/10/2023 στις 14:06 @Sex
Τι λες φίλε. Είσαι οκ? Πήγαινε στο θέμα: Άνω των 18 χωρίς ερωτικές εμπειρίες
Μήνυμα στις 1/10/2023 στις 07:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Πρέπει να κόλλησες κάποιο σμν Πήγαινε στο θέμα: Καψιμο στον λαιμό μετά το σεξ
Μήνυμα στις 27/9/2023 στις 10:55 @Sex
Πώς γίνεται μια κοπέλα να της αρέσω αλλά πλέον να μην με σκέφτεται ερωτικά και να μην μπορουμε να ενωθούν χημικά τα σώματα μας σαν να είμαστε ξένοι? Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Αντιμετωπίζεται κάπως?
Πήγαινε στο θέμα: Νεκρό πάθος?
Μήνυμα στις 10/9/2023 στις 04:37 @Sex
Αυτό το νιώθω όχι μόνο στο κεφάλι αλλά και στην βάση του πέους μέσα. Συνολικά βασικά . Και παίρνει αρκετά λεπτά για να φύγει. Δηλαδή αν μου πάρει η άλλη πίπα θα πρέπει να περιμένω τόση ώρα για να προχωρήσουμε παρακάτω? Πήγαινε στο θέμα: Ευαισθησία - φυσιολογικό?
Μήνυμα στις 10/9/2023 στις 04:36 @Sex
Δεν έχω ακόμα κάποια σεξουαλική εμπειρία με κοπέλα αλλά στον αυνανισμό μπορώ να χύσω σε λιγότερο από ενα λεπτό. Μπορώ όμως να πάω και στα 2. Παραπάνω όμως όχι. Είναι πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης αυτό ή φταίει ότι το κάνω γρήγορα και ότι έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου σε αυτό?
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο χρόνο για εκσπερμάτιση? |