Μήνυμα στις 21/12/2005 στις 04:18 @Κλάψιμο
Θα είχε κάποια σημασία αν γνώριζες ? Είναι τόσα που θέλω να πω μα δεν βρίσκω τις λέξεις .. καμία ουσία τελικά . Μόνο ο πόνος που φωλιάζει μέσα μου και γίνεται μέρα με τη μέρα μεγαλύτερος … μα εσύ μακριά μου .Έφυγα γιατί σ΄ αγαπούσα , γύρισα και πάλι γιατί συνέχισα να σ΄ αγαπώ ακόμα περισσότερο … μα εσύ μόνο σημάδια σιωπής . Και να ΄μια πάλι εδώ να περιμένω αλλά μάταια … είναι το ίδιο για σένα και αυτό καρδιά μου δεν αντέχεται .’’ Ίσως κάποτε” λέω μέσα μου και μόνο η ελπίδα με κρατά . Τα μάτια κλαμένα μα δεν με νοιάζει . Αλήθεια όμως , δεν το κατάλαβες ποτέ ; Ας ήξερα αυτό έστω …Πολλές φορές θέλησα να σε ρωτήσω μα δύναμη δε βρήκα … Κι αυτή η θλίψη να με τυλίγει ξανά . Δεν θέλω να ξέρω αν είσαι καλά , δεν θέλω να ξέρω αν γελάς η αν κλαις αφού θα ΄σαι με άλλη . Θέλω να ξέρω πως θα ξεφύγω …δεν σε θέλω άλλο στα όνειρα μου με κούρασες … Άραγε θα σκεφτείς αν αφορούν εσένα αυτές οι σκέψεις ; Ποιος ξέρει μπορεί να σταθώ τυχερή και ν ΄απαντήσεις και εσύ έτσι ανώνυμα ... Μια μέρα ακόμα ίδια , με την καρδιά σφιγμένη ακούω ξανά το τραγούδι που με ταξιδεύει μαζί σου . Εχτές σου είπα ψέματα δεν θέλω να φύγεις απ τα όνειρα μου …είναι άδεια χωρίς εσένα . Ας ήξερα τι άλλο να κάνω πια . Πήγαινε στο θέμα: Μυστικό μου |