Μήνυμα στις 27/2/2006 στις 15:32 @Sex
Αναφορά: (Zofos@21 Δεκεμβρίου 2005)ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ (ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ), ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ,ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΠΕΠΗΘΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο BRAD PIT. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ Ή ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ? Αναφορά: (Zofos@21 Δεκεμβρίου 2005)ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΠΕΠΗΘΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ο BRAD PIT. Δυστυχως εχεις κολλησει και εσυ σε μια ιδεα και σε μια εικονα που πουλαει εμπορικα απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης για να βγαζουν καποιοι λεφτα Εισαι και εσυ θυμα της τηλεορασης στο τι ειναι ομορφο και τι πετυχημενο, δυστυχως ο κοσμακης μασαει ευκολα και εντυπωσιαζεται ευκολα σε οτι του δινουν και αποκτα εντελως λαθεμενες ιδεες Τελοσπαντων ολα ερχονται στον καιρο τους ως τοτε σε αυτη την ζωη δεν υπαρχει μονο το σεξ και το πως να ικανοποιησουμε τις σεξουαλικες αναγκες μας μπορεις να ασχοληθεις και με κατι αλλο Αμα θες να κανεις γνωριμιες ασε και εσυ το σπιτι...φιλους δεν εχεις ?? Το να αποκτησεις εμπειρια σε οικο ανοχης δεν σημαινει οτι θα αποκτησεις η θα εντυπωσιασης ετσι και καποια κοπελα, ασε που μπορει να μπλεξεις σε τετοια βρωμο....... Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παρθενος, να παω σε οικο ανοχης;
Μήνυμα στις 17/12/2005 στις 15:36 @Κλάψιμο
Μιλησε ο είρωνας καθηγητης "ορθογραφιας" αποφοιτος του Athenιan College του πεοθηλασμου και με Master σε οτι αφορα διαχωρισμο και ηδονη γενικος... Αντε ασχοληθηκαμε και εμεις και οχι μονο καποιοι αλλοι και γελασαμε και σημερα Εξαλλου τι σημασια εχει αμα εισαι Αλβανος η οχι ?? εγω για "αλβανικη νοοτροπια" (για να βοηθησω και εγω στο νοημα ως κατωτερος βλακας "τσάμιδες") μιλησα και οχι για καθε αυτο τους αλβανους ως φυλη και μαλιστα για συγκεκριμενου την "αλβανικη νοοτροπια " μιας και το δηλωνει κατω απο το avatar του (ασχετα αμα στην πραγματικοτητα ειναι Ελληνας, Αλβανος κατι αλλο) αλλα δεν βαριεσαι ο καθενας οπως θελει το καταλαβαινει Τελοσπαντως τι καθομαι και ασχολουμαι και εγω με.............. σε αυτο πραγματι εγω φταιω high hopes indeed Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 15/12/2005 στις 01:49 @Κλάψιμο
φαινεται απο την Αλβανικη σου νοοτροπια που αντιμετωπιζεις καποια θεματα και την φαντασιοπληξια που σε χαρακτηριζει ... Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 14/12/2005 στις 15:19 @Θ. Κλημεντίνη
Αναφορά: (Nero_Pou_Kaiei@14 Σεπτεμβρίου 2005)Πολύ ευχαριστήθηκα αυτό που έπαθες... ! Εξ αιτίας κάποιων ηλιθίων σα και του λόγου σου πληγωνόμαστε!!! Λυπάμαι την κοπέλα σου που δεν ξέρει με τι μ****α άντρα έχει μπλέξει. Ελα και συ ρε Παρθενομαρια "Αχχχχχ καλε εξ αιτιας καποιων ηλιθιων σα του λογου σου πληγωνομαστε" Μια χαρα ομως τσιλιμπουρδιζεις με το καινουργιο σου amore..........τωρα το θυμηθηκες μεσα απο αυτο το θεμα ποσο πληγωμενη εισαι απο τον προηγουμενο "ηλιθιο" Οτι θυμασαι η μαλλον οτι σε συμφερει χαιρεσαι Ελεος Αναφορά: (ptisi110@26 Οκτωβρίου 2005) Αυτο ειναι αρκετα εγωιστικο που ειπες """"Ο εαυτουλης μου, εγω να περναω καλα επειδη η ζωη ειναι μικρη και ποιος τους χ*ζει τους αλλους, και αμα δεν μας κατσει δε βαρεισαι παμε παρακατω στο επομενο θυμα""" Ανθρωποι ειμαστε οχι σκυλια εκτος αμα θεωρεις εσυ τον εαυτο σου σκυλι Οι ανθρωποι δεν υπαρχουν για να τους κανεις εσυ οτι γουσταρεις ακομα και οταν προκειται για τα συναισθηματα τους......μονο και μονο με δικαιολογια οτι η ζωη ειναι μικρη και εσυ να περνας καλα για να κανεις εσυ του κεφιου σου Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε οτι οι γυναικες ειναι για...
Μήνυμα στις 14/12/2005 στις 14:20 @Θ. Κλημεντίνη
Mεγαλε Δον Ζουαν Steve τα ηθελες και τα επαθες, αμα τα θελεις ολα δικα σου φυσικο ειναι να καεις.... Τωρα και που ησουν ειλικρινης ενταξει και τι εγινε ? Απο την αντιθετη πλευρα αμα το δεις και εγω προσωπικα αμα η κοπελα μου ελεγε "το εκανα και με αλλον" δεν ξερω αν θα την συγχωρουσα και αμα θα ηθελα να συνεχισω να βρισκομαι μαζι της και ας ηταν ειλικρινης μαζι μου Δεν πειραζει το μαθημα σου γινε παθημα Επαιξες και εχασες ας ειχες και εσυ λιγακι αποφασισει τι ηθελες εξαρχης αλλιως να μην ειχες κανει σχεση ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Θα μου πεις βεβαια εδω στην μερες μας και οι γυναικες καλυτερες ειναι ?? Και διπλο και τριπλο και τετραπλο ταπλο παιζουν αρκετες αναλογος στο ποσους βρεθουν στο δρομο τους να "γουσταρουν" και υστερα στο παιζουν και "Αγιες" Ειναι κατι πο*τανες υποκριτριες εκει εξω χειροτερες και απο αυτες που το εξασκουν σαν επαγγελμα οποτε κατα ενα τροπο σε δικαιολογω Απο ανωριμοτητα και απο τα 2 φυλα στις μερες αλλο τιποτα... Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε οτι οι γυναικες ειναι για...
Μήνυμα στις 10/12/2005 στις 20:17 @Διάφορα
-tatiana μην με λυπασαι εμενα, τον εαυτο σου να λυπασαι πρωτα και μετα το ειδος σου Γιατι εσυ και οτι σε "αντιπροσωπευει" ειστε πραγματικα αξιολυπητες φαντασμενες... -paliroia το βρηκες!! Αντε σε κατι συμφωνουμε αν και η λεξη απωθημενο δεν ηταν ιδιαιτερα ευστοχη Πήγαινε στο θέμα: Γνώμη για τη Βάνα Μπάρμπα
Μήνυμα στις 9/12/2005 στις 14:59 @Κλάψιμο
Αναφορά: (palliroia@09 Δεκεμβρίου 2005) Δεν εχω προβλημα σε αυτο εφοσον δεν αρχιζεις να πετας και εσυ τιποτα αηδιες περι "γκομενων που γουσταρεις" και "σχεσεων με τους αντρες της ζωης σου" και για ποσα "καμακια σου κανανε και ποσα καμακια εσυ τους εκανες και ποιο ηταν το καλυτερο η το χειροτερο καμακι" κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ τοτε δεν σε γλυτωνει τιποτα απο το στομα μου Αναφορά: (palliroia@09 Δεκεμβρίου 2005)uparxoun k alles san k emena pou paradexontai auta pou sou eipa.tora,an den exeis sunanthsei kamia...ti na po.atuxia! Καλος, μαλλον εισαι απο την μειοψηφια Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 9/12/2005 στις 13:52 @Κλάψιμο
Kοιτα εσυ μου εκανες μια ερωτηση αμα ειμαι πληγωμενος απο γυναικα και εγω σου απαντησα καθαρα απο την δικια μου προσωπικη πλευρα τους λογους μου για να εξηγησω το φερσιμο μου κυριως απεναντι σε καποιες "γυναικες" εδω μεσα Ισως πραγματι φταιει και η καταντια ολων μας στην εποχη που ζουμε για το πως καταντησαμε οπως λες σε αυτο και εγω μπορει να συμφωνησω Αλλο αυτο δεν το παραδεχονται και ολες σαν και σενα εδω που τα λεμe και συνηθως οσες γυναικες εγω εχω γνωρισει το φταιξιμο το ριχνουν καθαρα στο αντρικο φυλο Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 9/12/2005 στις 13:08 @Κλάψιμο
Οχι δεν ειμαι πληγωμενος απο καποια Απογοητευμενος γενικος απο το γυναικειο φυλλο ειμαι εφοσον ρωτησες και εφοσον βλεπω καποια συγκεκριμενα Post εδωμεσα που μου επιβεβαιωνουν καποια πραγματα σχετικα με το "φυλο σου" Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 9/12/2005 στις 13:00 @Κλάψιμο
Ναι και μετα ξυπνησες...
Πήγαινε στο θέμα: ερωτας με τη γυναικα των ονειρων σου!!!! |