Μήνυμα στις 16/7/2023 στις 11:00 @Διάφορα
.Παιδια ξερει κανείς αν γινεται να δώσω κατατακτήριες για να περάσω αστυφυλακων? Δεν βρισκω τιποτα στο ιντερνετ.
Πήγαινε στο θέμα: κατατακτηριες
Μήνυμα στις 12/7/2023 στις 09:18 @Sex
Γειά σου φίλε μου. Η λύση στο ερώτημα που ψάχνεις είναι πολύ απλή. Ζήτα του φωτογραφίες προσώπου και σώματος . Απο εκεί θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά και επίσης παρατηρώντας το χώρο πίσω απο την φωτογραφία ( π.χ αν την εβγαλε στο δωμάτιο του και πισω φαινεται το δωματιο που εσυ λογικά θα το έχεις δει θα χτυπήσει καμπανάκι ) θα σιγουρευτείς. Δεν μπορώ να ξέρω τι σαιτ χρησιμοποιείς αλλά εγώ όντας επίσης bi χρησιμοποιώ τα πιο κλασικά δηλαδή το grinder και το romeo στα οποία και στέλνω φωτογραφίες μου και όλοι σχεδόν πάντα είναι πρόθυμοι να στείλουν δικές τους ειδικά όταν έχουν ήδη λάβει από εμένα. Αν κιόλας ήταν εκείνος που σου έστειλε πρώτος μύνημα τότε έχεις και το τέλειο έναυσμα να του ζητήσεις να στειλει πρώτος φώτο χωρίς να χρειαστεί να αποκαλυφθείς αν δεις οτι είναι αυτός και δεν θέλεις. Αν απο τη άλλη είστε και οι δύο τόσο απρόθυμοι να στείλετε φώτο και θέλετε να βρεθείτε στα τυφλά ( δεν σου το συνιστώ καθόλου φίλε μου γιατί πέρα απο το άβολο του να δεις κάτι απροσδόκητο , ειναι και επικίνδυνο) τότε μια άλλη λύση θα ήταν να του ζητήσεις stats δηλαδή πληροφορίες για ηλικία ύψος βάρος τύπος σώματος ή και κάποια άλλα χαρακτηριστικά εμφάνισης που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν είναι ο κολλητός σου. Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι αν η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε ειναι το grinder ή κάποια άλλη εφαρμογή που έχει την επιλογή να στείλεις στον αλλον location ( δηλαδή στο grinder έχει κάτω στην συνομιλία κάποια κουμπιά ένα εκ των οποίων γράφει location και αν το πατήσεις στέλνει στον άλλον την τοποθεσία σου σε χαρτή) και ο τύπος που συνομιλείτε σου έστειλε την τοποθεσία του στο χάρτη και ΔΕΝ σου έγραψε στο τσατ μένω στο ταδε μέρος με αριθμό κτλπ τότε είναι πιθανό η τοποθεσία που έλαβες να είναι λάθος . Γίνοται αυτά και το google maps η το move it και άλλες τέτοιες εφαρμογες με χάρτες ειναι καποιες φορες ανακριβης και μπορει να σου στάλθηκε μια τοποθεσια στο περιπου , δηλαδή να σου έχει έρθει μια οδός με το αριθμο π.χ 5 ενω η πραγματική τοποθεσία αυτου που σου έστειλε να είναι π.χ το 7 . Επιπλεόν μιας και φαίνεται να μην έχεις πάρει στοιχεία απο το άτομο που θα βρεθείς μην αποκλείεις να είναι καποιος απο τους ηλικιωμένους που γράφεις πιο πάνω. Στο ξαναέιπα όσο και αν ΜΠΟΡΕΙ να φοβάσαι πρέπει να ανταλλάσεις στοιχεια με τον άλλον γιατί είναι κάποιοι που λένε πολλά ψέματα . Αυτό που σίγουρα δε σου συνιστώ είναι στη προσπάθεια σου να καταλάβεις ποιός ειναι να κάνεις ερωτήσεις σχετικά με ενδιαφέροντα τόπο καταγωγής κτλπ γιατί κανείς δεν θέλει να δίνει λογαριασμό για αυτά και πιθανότατα θα σου αραδιάσει ένα κάρο ψέματα που θα σε μπερδέψουν ενώ σε σχέση με την εμφάνιση το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος που εχει ως σκοπο την συνάντηση ειναι να τσιμπίσει λιγάκι το υψος η το βάρος μιας και κάτι άλλο δεν θα είχε κανένα νόημα. Τώρα το αν η ερώτηση σου σχετίζεται με τι σου προτείνουμε να κάνεις σε περίπτωση που που το ανακαλύψεις η απάντηση μου είναι οτι να έχεις σαν δεδομένου ότι η σχέση σας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια αν φυσικά γουστάρετε ο ένας τον άλλον εμφανισιακά και ακόμα περισσότερο αν είστε και τοπ ο ένας μποτ ο άλλος. Θα αρχίσετε να έχετε σεξουαλικές σχέσεις στα σίγουρα. Αν δεν γουστάρεις μαζί του τότε δεν θα γίνει κάτι. Πάντως αν η φιλία σας ειναι πολύ δυνατή και καταλάβεις στα σιγουρα οτι είναι αυτός εγω σου εγω σου προτεινω να αποκαλυφθείς. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις ένα ατομο με το οποίο να έισαι απόλυτα ο εαυτό σου. Απο την άλλη αν κρίνεις με βάση τη σχέση σας και τους χαρακτηρες σας οτι μια τέτοια αποκάλυψη θα σας κατέστρεφε τότε απλα προσπάθησε να μάθεις και κράτα το μυστικό. ΠΑΝΤΩΣ 1000% ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ KAI AN ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ και πιστεύεις οτι μπορείται να το διαχειριστείτε τοτε ΜΗΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ γιατι αν δεν το κάνεις θα μεινεις με την αμφιβολια πραγμα που μπορει να σε οδηγησει σε μεγάλα λάθη. Ελπίζω να σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Bi κολλητος, bi κι εγω |