Μήνυμα στις 3/9/2023 στις 13:18 @Sex
μια χαρα εισαι, μην αγχωνεστε ολοι με το μεγεθος. αυτα που βλεπετε στις τσοντες ειναι μεγαλα. επισης μην ακους φιλους και συμμαθητες αμα σ λενε 18-19..
Πήγαινε στο θέμα: Είναι κανονικό το μέγεθος????
Μήνυμα στις 3/9/2023 στις 06:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλα εισαι, μην ανυσηχεις. Επισης μην ακους που ολοι λενε εχουν 18-19-20-21. Οι περισσοτεροι αντρες προσθετουν εκατοστα για να κοκορευτουνΠήγαινε στο θέμα: Θέματα
Μήνυμα στις 22/8/2023 στις 12:35 @Sex
κοιτα φιλε, καταλαβαινω οτι θες να εχεις καποια εμπειρια και να βγαινεις κ εσυ, αλλα υπαρχουν πολλοι κινδυνοι εκει εξω, πολλι μπορουν ανετα να σε χειραγωγησουν ωστε να κανεις πραγματα που δε θες. Αν θες τη γνωμη μου μεινε μακρυα απο dating apps ο καθε ανωμαλος θα σου πει ακριβως οτι θες να ακουσεις μονο κ μονο για να σε ριξει. Απο δικη μ εμπειρια ολοι το παιζουν καλοι και γλυκουληδες και μολις πεις δε θες σ αρχιζουν καταρες και βρισιμο.. γιατι αυτος ειναι ο κοσμος του dating app. Επισης εισαι 15...νομιζω νομικα απαγορευεται... μη βιαζεσε να κανεις κατι επειδη ολοι σε αυτη την ηλικια κανουν . Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με date app
Μήνυμα στις 12/8/2023 στις 14:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ολοι το χουμε κανει, ολα καλα. απλα προσεχε γιατι πλεον ολα τα κινητα εχουν μια καμεραΠήγαινε στο θέμα: γυμνος στο σπιτι
Μήνυμα στις 7/8/2023 στις 05:51 @Sex
Aυτο μου το ειπε και ο γιατρος οτι αναλογα την ηλικια θα εχει και περισσοτερη ή λιγοτερη αποδοση. Το θεμα ειναι οτι μετα τη χαινοτομη και επειδη το πετσακι κατεβαινει τωρα μ σφιγγει πιο χαμηλα κ μ κοβει το αιμα. Οποτε χανω τη στυση
Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις περι περιτομης
Μήνυμα στις 4/8/2023 στις 07:15 @Sex
Νεοτερα, πηγα σε γιατρο με εξετασε κ μ εδωσε μια αλοιφη kenacomb για αρχη και εξετασεις να κανω. Μου ειπε οτι η περιτομη καποια στιμγη πρεπει να γινει αλλα ας το παλεψουμε για αρχη με αλοιφη μηπως κ χαλαρωσει τ δερμα λιγο. Απο την εκτιμηση του θα χρειαστει ναα φαιρεθει αρκετο δερμα, ολικη περιτομη γιατι ο δακτυλιος ειναι αρκετα χαμηλα. Μου ειπε οτι υπαρχει καποια απωλεια αισθησης μετα αλλα για μενα ειναι μονοδρομος η περιτομη ειτε τωρα ειτε σε μερικα χρονια. Απλα θα περιμενουμε να περασει το καλοκαιρι να μην υπαρχει τοση ζεστη και ιδρωτας για να μειωθει ο κινδυνος μολυνσεων Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις περι περιτομης
Μήνυμα στις 6/7/2023 στις 16:46 @Sex
Καλησπερα, σκεφτομαι να κανω περιτομη λογο οτι κατα τη στυση εχω ενα "δαχτυλιδι" στον κορμο ωπου το δερμα ειναι πιο στενο και σκουρο. Ετσι το σχημα του πεους σε εκεινο το σημειο φαινεται σα να το εχεις δεσει σφιχτο κομπο με ενα αορατο σκοινι. Περυσι που ειχα παει σε ανδρολογο για ενα ασχετο θεμα μου διεγνωσε βραχυ χαλινο ωπου και εκανα εγχειρηση αλλα βρισκω οτι παλι νιωθω καποια δυσφοροια αν και πλεον το κεφαλακι βγαινει ολο εξω λογο αυτου του δαχτυλιδιου που προανεφερα. καποιες ερωτησεις αν μπορει να απαντησει καποιος που εχει κανει περιτομη: 1. ποσες μερες πρεπει να λειψω απο τη δουλεια μου περιπου? ή και να βγω απο το σπιτι.. 2. μετα για να αυνανιστω πρεπει να χρησιμοποιω λιπαντικο οπωςσδηποτε? 3. υπαρχει μειωση της αισθησης στο σημειο? 4. το κεφαλακι ισχυει οτι "σκληρενει" μετα και δε νιωθεις πολλα πολλα? Πήγαινε στο θέμα: ερωτησεις περι περιτομης
Μήνυμα στις 4/7/2023 στις 16:12 @Sex
Φιλε μου θα συμφωνησω με τη παραπανω απαντηση, μιλα στο γιατρο σου.| Εγω περυσι εκανα χαλινοτομη (εκοψα χειρουργηκα το κορδονακι κατω απο το κεφαλακι) ο γιατρος μου, μου εδωσε πολλες οδηγιες οπως οταν βγουν οι γαζες τη 2η τριτη μερα να βαζω μπεταντιν και πουλβο σπρει για να αποφυγω μολυνση και μετα απο ενα διαστημα ξεκινησα και βουτηματα σε χλιαρο τσαι χαμομηλι (σα μπισκοτακι στον καφε ενα πραμα). Οσο για το πλυσιμο εγω το τυλιγα με ενα σακουλακι πολυμπαγκ που ειναι για τροφιμα και το στερεωνα με κολλητικη ταινια ή ταινια κολλητικη που δενουν τραυματα για να μενει στεγνο οσο κανω ντους. Μη ντραπεις να μιλησεις γιατι προκειτε για κατι που θα το χεις πανω σου γ παντα. Εγω ας πουμε πηγα μετα στο γιατρο και μ δωσε μια αλοιφη για μετεγχειρηντικες ουλες ωστε να απαλυνει ενα γρομπαλακι που ειχα το οποιο ηταν απο τα ραμματα, το πουλι σ ειναι σημαντικο και δε χωραει ντροπες. Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή - Ανάρρωση
Μήνυμα στις 2/7/2023 στις 04:49 @Sex
Καλησπερα φιλε, νομιζω καλο ειναι να της πεις οτι δεν εχεις ξανακανει σεξ ή πες πως δεν εχεις πολλες εμπειριες ετσι δε θα χεις το αγχος να αποδεξεις κατι (που δε χρειαζεται κιολας) και αυτη θα ξερει να ειναι πιο βοηθιτικη απεναντι σου. Νομιζω και να μη το πεις θα καταλαβει πανω κατω. καθιστε πιειτε κατι για αν χαλαρωσετε και μιληστε λιγο, μην αρχισετε αμεσω μπαμ μπουμ. Δοκιμασε μονος σου σπιτι να φορεσεις προφυλακτικο και να αυνανιστεις με αυτο ωστε να δεις πως ειναι η αισθηση. Πριν βρεθειτε επισης αυνανισου ωστε να εισαι πιο χαλαρος. Ντουζακι, κατι ελαφρυ αν φας και δοντακια, αποσμητικο, καθαρο εσωρουχο. Ξεκινα με αυτην, εξερευνησε το σωμα της κτλπ. Μην προσπαθησεις να κανεις πραγματα που βλεπεις σε ταινιες ουτε να συμπεριφερεσε σαν πορνοσταρ. οτι νιωθεις. Και επικοινωνια μεταξυ σας, τι σας αρεσει, αν κατι δε σε βολευει κτλπ. Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σεξ
Μήνυμα στις 1/7/2023 στις 05:36 @Sex
Φιλε μου πρωτα απο ολα μην νιωθεις αβολα που αγορασες προφυλακτικα, ενταξει τη πρωτη φορα ειναι λιγο αβολο αλλα δε κανεις κατι κακο ή ντροπιαστικο. Ολος ο κοσμος κανει σεξ, και οτι αγοραζεις προφυλακτικα σημαινει οτι ετοιμαζεσαι να κανεις σεξ υπευθυνα και με προφυλαξη οπως και πρεπει. Αν εξαολουθεις να νιωθεις αβολα αγοραζε απο περιπτερο ή απο καποιο καταστημα οχι κοντα στο σπιτι σου ωστε να μην αγχωνεσαι. Οσο για το πως το φορεσες, επιασες τη μυτουλα του προφυλακτικου να βγει ο αερας? μηπως το βαλες αναποδα? Και το προφυλακτικο δε το ξετυλιγεις τερμα, οσο παει μεχρι τη βαση του πεους σου. Αναλογα το παχος του πεους ή το μεγεθος του κεφαλιου ισως μπορεις να παρεις πιο ανετα προφυλακτικα easy fit πχ. Αν Γουγλαρεις -how to put on a condom εχει βιντεακια. Δοκιμασε αφου το βαλεις να κανεις μονος σ εξασκηση να δεις και πως το νιωθεις. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με πρώτη φορα προφυλακτικό |