Μήνυμα στις 11/8/2006 στις 15:12 @Μηχανήματα
Βαλτα και τα 2, δοκιμασε τα και αποφασισε μονος σου τι σου ταιριαζει. Ο Torvalds παντως (εαν σε ενδιαφερει) χρησιμοποιει και προτεινει KDE. Πήγαινε στο θέμα: Gnome ή KDE ?
Μήνυμα στις 15/1/2006 στις 14:55 @Μηχανήματα
Να ενημερωσω απλα οτι η κακη λειτουργια του firefox σταματησε μολις απεγκατεστησα την προεγκατεστημενη εκδοση 1.0.6 που ειχε το mandriva 2006.0 και εγκατεστησα (απλη αποσυμπιεση στο /usr/bin/ εννοω!!!) της download edition του firefox1.5. Ολα τα προβληματα ως δια μαγειας σταματησαν και πλεον ο firefox πηγαινει σφαιρα (παρολο που τον εχω φορτωσει με εν σωρο extensions). Πήγαινε στο θέμα: Browser
Μήνυμα στις 26/12/2005 στις 00:48 @Μηχανήματα
Εγω οχι. Δουλευει τελεια. Μηπως μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν το Mandriva 2006 αρνειται να εγκαταστσει το Limeware (rpm) ισχυριζομενο οτι η εκδοση java που εχω εγκατεστημενη ειναι προγενεστερη της 1.4.1 ενω ηδη εγκατεστησα την νεωτερη εκδοση? Πήγαινε στο θέμα: Browser
Μήνυμα στις 23/12/2005 στις 10:00 @Μηχανήματα
Einai apisteyti i taxytita toy Opera me to neo Mandrake 2006.0 kai einai episis apisteyti talaiporia i xrisi toy Firefox stin idia dianomi. Exei kaneis kamia antistoixi empeiria? Na eiste oloi kala Trizoni Πήγαινε στο θέμα: Browser |