Μήνυμα στις 28/10/2006 στις 12:53 @Διάφορα
Για μένα η ομορφότερη Ελληνίδα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια..
Πήγαινε στο θέμα: η ωραιότερη ελληνίδα
Μήνυμα στις 25/10/2006 στις 00:00 @Sex
Κάνε ό,τι τραβάει η ψυχή σου..
Πήγαινε στο θέμα: σεξ μονος σου?
Μήνυμα στις 6/8/2006 στις 22:34 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Να σε ρωτήσω κάτι;Ο τύπος είναι ο ίδιος που σου πρότεινε να κάνετε τρίο με έναν φίλο του;Sorry που το λέω επειδή είναι το αγόρι σου αλλά ο τύπος πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα.Να θέλει να σε χωρίσει επειδή δεν γίνεσαι φέτες;Να σου προτείνει τρίο;Που είναι η αγάπη ρε γαμώτο;Αυτό δεν το σκέφτεσαι;Και ύστερα να κάθεσαι εσύ και να χαλιέσαι για το τι πρέπει να κάνεις για να μην τον στεναχωρήσεις.Τον άλλον τον δεχόμαστε έτσι όπως είναι,αν όχι τότε δεν τον αγαπάμε.Τώρα το να γίνεις φέτες κάντο μόνο αν το θες εσύ και μόνο εσύ.Το σώμα σου δεν είναι ιδιοκτησία κανενός παρά μόνο του ίδιου του εαυτού σου.Πήγαινε στο θέμα: ο φίλος μου θέλει να γίνω φέτες
Μήνυμα στις 28/7/2006 στις 15:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και κάτι άλλο,επειδή σε βλέπω ότι είσαι διστακτική και ότι αν το κάνεις θα είναι επειδή θα το θέλει μόνο αυτός εγώ βλέπω ότι ίσως μετά δεν τον βλέπεις όπως τον βλέπεις μέχρι τώρα..Η απόφαση βέβαια είναι δικιά σου..Πήγαινε στο θέμα: παρτούζα, και μετα?
Μήνυμα στις 28/7/2006 στις 15:53 @Sex
Η γνώμη μου είναι να μην το κάνεις.Καλά συγώμη,θεωρείς την σχέση αυτή σοβαρή από την στιγμή που το αγόρι σου δεν έχει κανένα πρόβλημα να πας ταυτόχρονα και με άλλον;Sorry αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο..
Πήγαινε στο θέμα: παρτούζα, και μετα?
Μήνυμα στις 11/7/2006 στις 23:00 @Sex
Γιατί όχι με το ξυράφι ακατονόμαστε;
Πήγαινε στο θέμα: Να ξυριστώ; |