Μήνυμα στις 22/12/2005 στις 09:33 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν μιλαω για δεκαετια οχι οτι δεν ειναι διαφορα αλλα πιστευω οτι οι σκεψεις και τα θελω βρισκοντε στα ιδια σταθμα περιπου.Εχω αρκετους φιλους 10ετια μπροστα και τα παμε μια χαρα.Μιλαω για 10 χρονια και πανω..Ανθρωπους που βρισκοντε με 15 χρονια διαφορα σχεσης...Ειναι δυνατον να εχουν κοινα?αν τα βρεις με καποιον που ειναι 20 χρονια μεγαλυτερος δεν θα εχεις οσο και να προσπαθεις να σιμβαδισεις μαζι του πολλες διαφορες?
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 20/12/2005 στις 17:25 @Θ. Κλημεντίνη
Απλα σκαιφτομε πως οταν υπαρχει ενα χασμα ηλικιας αναμεσα σε δυο ανθρωπους ,δεν εχουν διαφορετικα ενδιαφεροντα και διαφορετικες σκεψεις?Θα μου πεις με τους συνομιλικες τα παραπανω ειναι ιδια?Οχι...αλλα ποσο μαλον με εναν ανθρωπο που ειναι 20 χρονια μπροστα η πισω...Μπερδεμα!
Μήνυμα στις 19/12/2005 στις 18:06 @Θ. Κλημεντίνη
Υπαρχει "σωστη" διαφορα ηλικιας αναμεσα σε εναν αντρα και μια γυναικα?Αν ναι ποια ειναι η γνωμη σας για αυτην?Γιατι οταν μια γυναικα εχει σχεση με μικροτερο ειναι κατακριτεο ενω δεν ισχυει κατα πλειοψηφια το ιδιο και για τον αντρα?Ποια σχεση εχει περισοτερα ποσοστα επιτυχιας κατα την γνωμη σας?
Μήνυμα στις 19/12/2005 στις 17:57 @Κλάψιμο
Eιναι λογικο το οτι οταν πληγωνομαστε να μην μας ενδιαφερει εκεινη την στιγμη η συγνωμη του αλλου ειτε ειναι φιλος ειτε ειναι το αλλο μας μισο γιατι απλα το μυαλο μας ειναι κατηλειμενο απο την πραξη του και απο τιποτα αλλο.Η πικρα επικρατει και ενα μεγαλο γιατι περιπλανιεται στο μυαλο.Και τα συγνωμη που συγχωρουμε πιο ευκολα ειναι αυτα που ειναι απο ανθρωπους που δεν ειναι και τοσο δικοι μας γιατι οι πραξεις αυτων των ανθρωπων δεν μας ενοχλουν και πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Ενα συγνώμη...
Μήνυμα στις 15/12/2005 στις 17:35 @Κλάψιμο
Ενα συγνωμη αραγε παιδια ειναι αρκετο για να συνχωρεσει καποιος καποιον?Κανουμε το λαθος και μετα ζηταμε συγνωμη και ολα καλα?Και ο αποδεκτης της συγνωμης αν ειναι πληγωμενος η εχει επιρεαστει απο αυτο το λαθος πρεπει να την δεχτει?
Πήγαινε στο θέμα: Ενα συγνώμη...
Μήνυμα στις 10/12/2005 στις 09:27 @Διάφορα
Συνεχιζεις!Αδιορθωτα αδιορθωτος!Σε λυπαμαι... Πήγαινε στο θέμα: Γνώμη για τη Βάνα Μπάρμπα
Μήνυμα στις 9/12/2005 στις 12:38 @Διάφορα
Ρε παιδια ουτε ειπα οτι ειμαι η γκομενα που περναει και πεφτουν ολοι κατω ουτε καμια ντιβα το παιζω.Ειναι τοσο παραλογο στα 25 χρονια που ζω να εχω δεχτει 5 καμακια στην ζωη μου?Και πατσαβουρα να ειμαι 5 καμακια θα μου εχουν κανει!
Πήγαινε στο θέμα: greek-καμάκι ζεις, εσύ μας οδηγείς;
Μήνυμα στις 2/12/2005 στις 17:46 @Διάφορα
Συμφωνω με τον Vasot....
Πήγαινε στο θέμα: Γνώμη για τη Βάνα Μπάρμπα
Μήνυμα στις 1/12/2005 στις 11:53 @Διάφορα
Λοιπον παιδια...ορισμενοι ανθρωποι μη ξεροντας πως να μιλησουν και τι να πουν απλα κουβεντα να κανουμε υποβιβαζουν τους αλλους και το μονο που καταφερνουν τελικα ειναι να γινοντε ενα μεγαλο μηδενικο και βλακες!Α!Και οποιος ειδε μεσα στις απαντησεις μου να λεω οτι ειμαι μ.... θανατου και η καλυτερη γκομενα που κυκλοφορει ας με ενημερωσει!Επισης τι γνωμη εχετε για το βρισημο και τα αισχρολογα οταν αναφερεστε σε ατομα που οχι απλα δεν ξερετε τον χαρακτηρα τους αλλα ουτε καν τα εχετε δει ποτε?Μηπως οταν βριζω καποιον και ισοποδωνω το λεξιλογιο μου μαλον ειμαι ενας ανθρωπος που μεχρι εκει φτανω και απο κει και περα κενο?
Πήγαινε στο θέμα: greek-καμάκι ζεις, εσύ μας οδηγείς;
Μήνυμα στις 1/12/2005 στις 11:43 @Διάφορα
xi xi xi Πήγαινε στο θέμα: greek-καμάκι ζεις, εσύ μας οδηγείς; |