Μήνυμα στις 28/10/2023 στις 05:12 @Sex
Είμαι 16 χρόνων και δεν μπορώ καθόλου να τραβήξω το πετσακι για να φανεί το κεφάλι αφού με το που προσπαθώ πονάω. Τι μπορώ να κάνω;
Πήγαινε στο θέμα: Κεφάλι πέους
Μήνυμα στις 16/7/2023 στις 10:01 @Sex
Είμαι αγόρι 16 χρόνων. Βλέποντας και εγω από τους υπόλοιπους, θελω να ξυρίσω τα πόδια μου. Όμως οι γονείς μου είναι ‘παλιάς κοπής’ και δεν δέχονται κάτι τέτοιο. Ξέρετε πως μπορώ να τους το πω για να τους πείσω; Έχει περάσει καποιος αλλος μια παρόμοια κατάσταση; Επίσης να πω πως το να έχω τρίχες μου ρίχνει την αυτοπεποίθηση αφού συγκρίνω τον εαυτό μου με τους άλλους που δεν έχουν. Οποτε θελω να μου πείτε αν τελικά δεν τους πείσω πως μπορώ να αποβάλλω αυτό το συναίσθημα ή και πως μπορώ να μειώσω τις τρίχες.
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 16/7/2023 στις 09:57 @Sex
Είμαστε 16 χρόνων. Το είχα καταλάβει γιατί με κοιτούσε κάπως και επίσης όποτε έβρισκε την ευκαιρία με χούφτωνε και πετούσε υπονοούμενα. Έχει τύχει να αλλάξει αυτός μπροστά μου και επίσης ναι έχουμε μιλήσει για γκόμενες κανα δυο φορές.
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος
Μήνυμα στις 13/7/2023 στις 17:23 @Sex
Καλησπέρα. Έχω έναν φίλο με τον οποίο δεν είμαστε πολύ κοντά, και θελω να κάνουμε αλληλομαλακια. Δεν ξέρω αν είναι χρήσιμο, αλλά έχω μια υποψία ότι είναι γκει (αν ειναι οντως δεν μπορεί να το αποδεχτεί) και πριν κάποιους μήνες με γούσταρε. Δεν είμαστε κολλητοί και ετσι δεν μπορώ να πάω απλά και να του πω θελω να τις παίξουμε. Όποτε αν κάποιος μπορεί θελω να μου πείτε αρχικα πως να έρθουμε πιο κοντά και μετά πως να τον πείσω γι αυτό που θελω (διακριτικά, σχεδόν να τον κάνω να το ζητήσει μόνος του). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος
Μήνυμα στις 22/6/2023 στις 17:21 @Sex
Καλησπέρα. Είμαι 16 χρόνων και δεν μπορώ καθόλου να τραβήξω το πετσακι για να φανεί το κεφάλι. Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά παλιότερα που προσπαθούσα να το τραβήξω είχα φτάσει σε σημείο να δω ελάχιστα το κεφάλι, όμως τίποτα παραπάνω. Κάνοντας μια έρευνα είδα πως θα με βοηθήσει μια steroid cream. Ξέρετε που μπορώ να την βρω; Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια; Εχετε κάποιο αλλο τιπ γενικότερα;
Πήγαινε στο θέμα: Πετσακι |