Μήνυμα στις 14/6/2023 στις 04:02 @Sex
Γεια σας μέλη του φτου. Είμαι 15 χρονών και τώρα που έρχεται το καλοκαίρι νιώθω αρκετά άβολα με το σώμα μου. Για αρχή οι περισσότεροι στον περίγυρό μου είναι αρκετά γυμνασμένοι ενώ εγώ απλά κανονικός. Όμως δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο θέμα μου! Φέτος τον χειμώνα ξεκίνησα να βγάζω τρίχες στο στήθος μου και στην κοιλιά μου αλλά και στην πλάτη μου. Και τώρα είναι αρκετά μεγάλες σε κάποια σημεία. Εγώ δεν θέλω να πάω έτσι για μπάνιο με την οικογένειά μου ούτε με την παρέα μου. Τώρα θα μου πείτε ξύρισέ τες όμως και πάλι το ξύρισμα κρατάει το πολύ 2-3 ημέρες. Και εκτός αυτού στην πλάτη δεν φτάνω καν... Επίσης ντρέπομαι να πω σε κάποιον να με βοηθήσει με το ξύρισμα της πλάτης καθώς είναι άβολο. Εσείς τι κάνατε όταν ήσασταν σε τέτοια φάση ή τι κάνετε τώρα που την περνάτε αυτήν την φάση. Έχω διαβάσει στο ίντερνετ για λέιζερ στο σώμα όμως δεν έχω τα χρήματα για κάτι τέτοιο Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαίρι αποτρίχωση
Μήνυμα στις 14/6/2023 στις 03:52 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Να μην το κυνηγήσεις, θα έρθει μόνο του.Αν καμιά φορά θα είστε μόνοι βάλε να δεις τσόντα και αν δεις ότι κοιτάει πες του ότι καυλωσες και θα την βγάλεις έξω για να την παίξεις γιατί δεν αντέχεις άλλο και δες πως θα πάει. Μετά ρώτα τον αν θέλει και αυτός να την παίξει επειδή τον βλέπεις και αυτόν κάπως καυλωμένο. Αν δεν αντιδράσει δεν πειράζει. Μπορείς επίσης μετά το μπάνιο να ρήξεις "καταλάθος" την πετσέτα σου μπροστά του και αν δεις αντιδράσεις Αυτά έχω να πω να είσαι χαλαρός και θα έρθει μόνο του Αποδεκτή αν σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με κολλητό |