Μήνυμα στις 7/9/2023 στις 11:54 @Sex
Στο κρεοπωλείο μέσα στο μεγάλο ψυγείο!!!
Πήγαινε στο θέμα: Το πιο extreme μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 7/9/2023 στις 11:51 @Sex
Καλησπέρα,θέλω να πω κάτι που μου συνέβη με το αγόρι μου Τον τελευτεο καιρό βλέπω στο τικ τοκ κοπέλες που χρησιμοποιούν τα χυσια του αγοριού τους σαν φροντίδα προσώπου. Μια φορά που έπαιρνα πίπα από το αγόρι μου και με έχυσε στο πρόσωπο αντί να σκουπιστω ή να τα γλύψω,τα άπλωσα σαν σερουμ.Την επόμενη μέρα το πρόσωπο μου έλαμπε.Απο τότε κάθε φορά του ζητάω να τελειώσει στο πρόσωπο μου και απλώνω τα χυσια.Δε του φαίνεται περίεργο,το βρίσκει χοτ.Το πρόσωπο μου δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο λαμπερό,και το θέμα με την ακμή μου έχει βελτιωθεί. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι,με ποιον τρόπο να του ζητήσω να μου δώσει λίγα χύσια σε ένα βαζακι για να βάζω κάθε βράδυ?Φοβάμαι μήπως τον αηδιάσει και με χωρίσει. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία?Πείτε μου τι να κάνω! Πήγαινε στο θέμα: Ωραία γευση
Μήνυμα στις 9/6/2023 στις 15:48 @Sex
Γεια σας είμαι 18 θέλω να πω την ιστορία μου και να μου πείτε αν το έχει περάσει κανείς Είχα πάει πρόσφατα διακοπές με τους γονείς και τους θείους μου στην Αιδηψό.Οι γονείς μου πήγαν βόλτα και έμεινα με τον θείο και την θεία μου. Οπως κάναμε μπάνιο καποια στιγμή ο θείος(εξ αγχιστείας) μου ήρθε κοντά μου και εγώ ένιωσα ένα τσίμπημα στα οπίσθια μου και καταλαβα ότι ήταν καυλομενος.δεν ξέρω τι σκέφτηκα αλλά έβαλα το χέρι μου και άρχισα να του τραβάω μαλακια μέχρι που έχυσε η θεία δε νομίζω να κατάλαβε κάτι. Όταν τελειώσαμε πήγαμε σπίτι και ήμουν πολη καυλωμένη και αργότερα άκουγα τον θείο με την θεία να γαμιούνται και τράβηξα και εγώ μαλάκια Ντρεπομαι τον θείο μου μετα από αυτό αλλά δε ξέρω με καυλώνει πολύ Τι να κάνω;Σας φαίνεται φυσιολογικο;Ο θειος δεν είναι εξ αίματος.Εχει κάποιος παρόμοιες εμπειρίες; Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια στον θείο |