Μήνυμα στις 23/8/2023 στις 12:47 @Sex
Εχω τραβηξει και στο μπαλκόνι μου το βράδυ οσο ηταν και οι γείτονες στο μπαλκονι. Πολυ καυλοτικο εκανα οτι και καλα βγηκα για τσιγαρο και εχυσα στα χερια μου
Πήγαινε στο θέμα: Το πιο extreme μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 23/8/2023 στις 12:43 @Sex
Οταν θες να τον παιξεις καπνιζεις επισης; εχεις καποια ιστορια;
Πήγαινε στο θέμα: Τσιγαρο και καβλες
Μήνυμα στις 22/7/2023 στις 08:24 @Sex
Τα φτυσιματα, τα δαχτυλα στο στομα , το αγριο σεξ και το ντιπθροτ αρεσουν πολυ και σε μενα. Επισης μαρέσει να καπνιζει ο αλλος ή εγω , Να τρίβω το μουνί της με το πουλί μου χωρις να το βαζω μέσα και να βάζω στην αλλη 4 δαχτυλα μαζι
Μήνυμα στις 6/6/2023 στις 05:22 @Sex
Ξερει κανενας τεχνικες για να χυσει η κοπελα μου;
Πήγαινε στο θέμα: Τεχνικες
Μήνυμα στις 5/6/2023 στις 04:53 @Sex
Εχω προσπαθήσει πολλές φορες αλλα δεν τα χω καταφερει παρα μονο λιγο το κεφαλακι αλλα καμια φορα αν εχω πολλες καβλες τρωω τα χυσια μετα
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα στον εαυτό μου
Μήνυμα στις 4/6/2023 στις 05:19 @Sex
Νταξει δεν ξερω γιατι εχω και κοπελα αυτο το διαστημα και λιγο ντρεπομαι. Ισως πω στην κοπελα μου μηπως καπνισουμε πριν κανουμε σεξ αν και αυτη δεν καπνιζει και δεν καταλβαινει τι καβλα προκαλεί
Μήνυμα στις 3/6/2023 στις 06:14 @Sex
Εμενα συμβαινει και σε εναν φιλο μου και το συζητησαμε μια μερα και απο τοτε οταν λεμε να παμε για τσιγαροβολτα, παιρνουμε ενα πακετο και καβλαντιζουμε. Δεν εχει τυχει να τραβηξουμε αλλα μπορει να το προτεινω αν και λιγο δυσκολα γιατι ειμαστε σε εξωτερικο χωρο
Μήνυμα στις 2/6/2023 στις 06:03 @Sex
Ναι. Το παθαινω και δημοσια. Με καβλωνει πολυ το τσιγαρο δεν ξερω γιατι. Και όταν βλεπω να καπνιζουν αλλα κυριως οταν καπνιζω εγω. Το χεις συζητησει με κανεναν;
Μήνυμα στις 31/5/2023 στις 23:09 @Sex
Καλησπερα, Εχω παρατηρησει οτι οταν καπνιζω μου σηκωνεται. Γιατι συμβαινει αυτο; Συμβαινει και σε σας; Πήγαινε στο θέμα: Τσιγαρο και καβλες |