Μήνυμα στις 1/11/2023 στις 02:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα! Νομίζω πως ειναι φυσιολογικό γιατί ειναι ευαίσθητο ακόμα μάλλον στην τριβή και πιθανόν ακόμα δν είσαι ενεργός σεξουαλικα με τον καιρό και με την συνήθεια θεωρώ πως θα ειναι μια χαράΕπίσης πως αυνανίζεσαι; με ανοιχτό η κλειστό παίζει ρόλο και αυτό γιατί αν δν το ανοίγεις δν θα φύγει η ευαισθησία εύκολα Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το κεφαλάκι
Μήνυμα στις 17/7/2023 στις 00:13 @Sex
Ωραία κατάλαβα κοιτά η αλήθεια είναι θα μπορούσατε να κάνετε κάνα sleepover και να του πεταγες έτσι το βράδυ να δεις καμία τσόντα Γτ έχεις καιρό και να του έλεγες τύπου έχεις θέμα; Να δω μια τσόντα και αν σου πει όχι εντάξει βαλε να δεις και όπως βλέπεις πες του ότι καβλωσες και θέλεις να την παίξεις και παίξε την μέσα από το παντελόνι να δεις την αντίδραση του μπορεί να σου πει να δει και αυτός και να κάτσε ται να δείτε μαζί και μετά του λες τύπου δν αντέχω θα την βγάλω έξω και την βγάζεις έξω και πολύ πιθανόν να την βγαλει και αυτός και εκεί βλπεεις πως μετά μπορεί να παει στην αλληλομαλακια δν ξερω εγώ αυτό θα έκανα νομίζω Η το αφήνεις μέχρι εκεί και την επόμενη φορά το προτείνεις και βλέπεις αντίδραση πάλι Έχει τύχει να κανείς με κανέναν άλλο ποτέ αλληλομαλακια η να τραβήξεις με κάποιον παρέα; Πήγαινε στο θέμα: Φίλος
Μήνυμα στις 14/7/2023 στις 14:17 @Sex
καλησπέρα! τι ηλικίες ειστε; Και επίσης πως κατάλαβες ότι μπορεί να σε γούσταρε παλιά; Σπυ έχει δείξει κάτι; Έχει τύχει να αλλάξετε ρουχα παρέα η κάτι τέτοιο η να έχετε μιλησει για γκόμενες η τιποτα τέτοιο ;
Πήγαινε στο θέμα: Φίλος
Μήνυμα στις 11/7/2023 στις 20:28 @Sex
Καλησπέρα φίλε! Θα συμφωνησω με ότι είπε ο φίλος από πάνω! Δεν έχεις προχωρήσει σε κάτι παραπάνω σωστά; Η αλήθεια είναι ότι και εγώ μέχρι κάπου εκεί κοντά σε αυτήν την ηλικία είχα το ίδιο θέμα αλλά με 2-3 πράγματα τα κατάφερα και είμαι πολύ κομπλέ τώρα απλά έκανα εξάσκηση Κάθε μέρα ξέρω γώ το βράδυ προτού κοιμηθώ προσπαθούσα να το ανοίγω λίγο λίγο και το κράταγα για λίγο μέχρι όσο άντεχα όχι να πονάω και μετά με βοηθαγε στο μπάνιο το ζεστό νερό να χαλαρώνει το πετσακι τώρα στην μαλακια δεν το ζόριζα γιατί ποναγα την έπαιζα μέχρι εκεί που άντεχα και μετά από κάνα χρόνο αν δν κάνω λάθος τα κατάφερα και φάνηκε όλο το κεφαλάκι και δν ποναγα είδα ευαισθησία και μετά με τον Καιρό έφυγε και η ευαισθησία και τώρα πλέον όλα μια χαρά! Η αλήθεια είναι ότι δν ξέρουμε σε τι ακριβώς κατάσταση μπορεί να είναι το δικό σου γιατί δν μπορούμε να έχουμε οπτική επαφή προφανώς γιατί δεν επιτρέπεται απλά αν δεις ότι δν μπορείς και δν βλέπεις διαφορά καλό είναι τωρα που είσαι σχετικά μικρός ακόμα και επειδη ο καθένας εχει διαφορετικού βαθμού πρόβλημα καλό είναι να συμβουλευτείς και γιατρό αυτά από μένα! Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι περιτομη;
Μήνυμα στις 29/6/2023 στις 08:26 @Sex
Έλα φίλε μην αγχώνεσαι όλα καλά μια χαρά μέγεθος έχεις εγώ σκέψου την έχω 15-16 και είμαι 21 χρόνων Μέχρι τα 21 θα μεγαλώνει άνετα θα πάρεις και άλλο μπόι 😎 Πήγαινε στο θέμα: 15χρονος θέλει βοήθεια για την στύση του
Μήνυμα στις 16/6/2023 στις 20:01 @Sex
Όταν έχεις πολλές τρίχες καλό είναι να έχεις μια μηχανή να τις τριμαρεις έτσι λίγο για να κοπούν η περισσότερες και μετά να βάζεις ξυράφι αλλά προτού βάλεις ξυράφι να ρίχνεις ζεστό νερό δλδ να κανείς ξέρω γώ λούσιμο και μετά από κάνα 5 λεπτό που θα έχει πάρει θερμοκρασία το σώμα σου και θα είσαι ζεστός τις περνεις με ξυράφι θα δεις ότι θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα θεωρώ Εγώ ναι ξυρίζομαι κάθε 2 εβδομάδες κάπου εκεί δοκίμασε το και πες μου Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 15/6/2023 στις 00:02 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε! μάλλον ξυρίστηκες με ξυράφι λογικά εε; αν ναι τότε πιθανό να ερεθιστηκε το σημείο μπορεί να σε ποιασει και φαγούρα το έχω πάθει και εγώ! Αν θες και έχεις βαλε λίγη κρεμα ενυδατική να ηρεμήσει το σημείο αν έχεις κάπου έντονη κοκκινίλα και πόνο ίσως σου γύρισε και καμία τρίχα αλλά δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα γι αυτό Γτ δν έχω και εικόνα για τα σπυράκια αυτά που λες αλλά δεν νομίζω να γύρισε τρίχα ερεθισμός θα είναι βάζε κρεμα ενυδατική!Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα
Μήνυμα στις 14/6/2023 στις 14:32 @Sex
κοίταξε φίλε όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο καλό και όλοι θα περάσουν για μένα επειδή είσαι μικρός ακόμα καλύτερα όχι λέιζερ. Καλυτερα να πάρεις ξυραφάκι η μηχανι και κάθε τρεις-4 μερες να τις ξυρίζεις στην κοιλιά δεν είναι πολλά τα σημεία και δν σου τρώει πολύ χρόνο εγώ κάποτε ξύριζα όλα τα σημεία μου φαντάσου ποσό βαρετά ένιωθα! Τώρα για στήθος και κοιλιά σιγά να κανείς 5 λεπτά ΜΑΞ η πλάτη βαλε κανέναν αδερφό αν έχεις αλλιώς δεν ξέρω η να της αφήσεις αλλιώς κανένα φίλο σου που μπορεί να είστε λίγο άνετα
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαίρι αποτρίχωση
Μήνυμα στις 14/6/2023 στις 14:29 @Sex
Εγώ λεω να το κυνηγήσεις αφού το θες να τραβήξετε παρέα με προσοχή πντα και σιγά σιγά Αν δεις ανταπόκριση τότε μια χαρά θα περασετε γαματα πιστεύω! εμένα δν μου έχει τύχει ακόμα κάτι τέτοιο αλλά θα το γουσταρα πολύ τώρα για συμβουλές ίσως στο μπάνιο όταν πχ πας να κανείς μπάνιο να βγεις με πετσέτα και να αλλάξεις χαλαρά μπροστά του η να το κανείς να φανεί λίγο σαν ατύχημα να δεις τι θα κάνει αν θα κοιτάξει καθόλου η όχι Μετά έτσι το βράδυ αν είστε ίδιο δωμάτιο να κάτσετε πχ κοντά και να βάλεις κάτι να δείτε η να του δείξεις κάτι που βρήκες τυχαία καμία γκομενα η να βρεις μια τσόντα και να του πεις τύπου ρε σι χθες είδα Μι τσόντα ήθελα να τραβήξω στο Τσακ ήμουνα θες να στην δείξω να μου πεις αν σαρεσει και να του την δείξεις και κάπως έτσι όπως καβλωσεις να του πεις εεε σήμερα δν αντέχω θα την βγάλω έξω αν της ε πειράζει και τσουπ την βγάζεις Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με κολλητό
Μήνυμα στις 14/6/2023 στις 14:24 @Sex
Το έκανα πολύ μικρός αυτόν του τύπου τον αυνανισμό παίζει να ήμουν δημοτικό τότε μετά άρχισα τον κανονικό μόλις το έμαθα και ήταν απόλαυση καλή!τώρα όσον αφορά τις τρίχες όλοι έχουμε όλοι αρχίζουμε και βγάζουμε μόλις ξεκινήσει σε όλους η Εφηβεία νωρίς σε κάποιους αργά σε άλλους Στην αρχη έχουμε λίγες τρίχες μετά γίνονται έντονες όταν αρχίζουν και γίνονται έντονες καλό είναι να τις ξυρίζουμε κάθε 2 εβδομάδες πχ για να καθαρίζεται η περιοχή καλύτερα και για θέμα υγειηνης λογικά σε τρώνε η τρίχες επειδή θα αρχίζεις να βγάζεις τώρα και το σώμα μου σου προκαλεί ίσως φαγούρα αλλά εντάξει θα το σηνιθισεις λογικά και μετά δν θα σε τρώει άλλο Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ |