Μήνυμα στις 17/10/2006 στις 17:18 @Διάφορα
Εγώ παλαιότερα άκουγα ελληνικά και συγκεκριμένα Νότη Σφακιανάκη. Τα τελευταία 2 χρόνια άνοιξα ορίζοντες στον χώρο της Hard Rock-Heavy Metal μουσικής καθώς θεωρώ ότι με εκφράζει. Αγαπημένα συγκροτήματα: Iron Maiden (Early Years), Black Sabbath, Judas Priest, Whitesnake, W.A.S.P, Badlands, Battlezone. Πήγαινε στο θέμα: Τι μουσικη ακουτε??
Μήνυμα στις 7/10/2006 στις 14:31 @Μηχανήματα
Αυτή η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκηνιτική :P
Πήγαινε στο θέμα: υδρόψυξη....και ησυχία
Μήνυμα στις 24/9/2006 στις 16:33 @Διασκέδαση
Το intro του Η αγάπη βλάπτει σοβαρα του Λεμπέση είναι αντιγραφή του Freestyler
Πήγαινε στο θέμα: Σύμπτωση;
Μήνυμα στις 20/9/2006 στις 19:22 @Sex
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Να είναι ομοφυλόφιλος, να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου. Απλά προσωπικά εγώ δεν θα έμπλεκα με κάτι τέτοιο. Δεν με ενοχλεί πάντως από τη στιγμή που δεν παρεμβαίνει στην δική μου προσωπική ζωή. Δεν λέω πως είναι το σωστό και το πρέπον, αλλά άμα τον άλλον τον εκφράζει, τι να κάνουμε? Δικαίωμά του.
Πήγαινε στο θέμα: 17 - 37
Μήνυμα στις 19/9/2006 στις 15:45 @Sex
Αν δεν ήταν τρανσέξουαλ θα σου λεγα να χωθείς. Λέει πολύ για εμπειρία. Μετά δεν θα κολλάς καθόλου με τις μικρες στα σεξουαλικά. Αλλά και εγώ τρανσέξουαλ ξέρω ότι είναι ο εγχειρισμένος...... Αλλά έχω ακούσει να λένε και για κάποιους ότι ειναι τρανς, επειδή πάνε και με άντρες και με γυναίκες..... Βασικό ερώτημα: πως γνωριστήκατε?? Πήγαινε στο θέμα: 17 - 37
Μήνυμα στις 18/9/2006 στις 17:29 @Sex
Eντάξει, μπορεί να μην ήθελε να εκτεθεί το παιδί και να φανεί υπερβολικός. Αλλά και 4 φορές τη μέρα δεν παραπάει? Εκτός αν είσαι όλη μέρα σπίτι και βλέπεις πορνό. Εγώ είμαι 18 και αυνανίζομαι κατά μέσο όρο 1 φορά τη μέρα. Πήγαινε στο θέμα: Oreksis neas genias?
Μήνυμα στις 18/8/2006 στις 18:51 @Κλάψιμο
Πολλά από αυτά ναι. Άλλωστε πρέπει να είναι πολύ οπισθοδρομικός κανείς για να μην δέχεται ότι είναι υπερβολικά πιθανό να υπάρχει ζωή στο αχανές διάστημα. Αλλιώς τι ρόλο βαράμε εμείς εδώ μόνοι μας? Πήγαινε στο θέμα: X-files
Μήνυμα στις 13/8/2006 στις 04:46 @Διασκέδαση
Εντάξει σε μερικές επιθεωρήσεις όπως "Τα Λαμόγια" ή το "Τι βρακί θα παραδώσεις μωρή?" βγάζει καλό γέλιο. Όντως τα τελευταία χρόνια στην tv είναι μούφα.
Πήγαινε στο θέμα: Όχι άλλο Σεφερλή
Μήνυμα στις 12/8/2006 στις 12:56 @Θ. Κλημεντίνη
Πολύ σοβαρά τα πράγματα. Αφού έγινε το κακό, δύσκολα θα ξεμπλέξεις. Ελπίζω να μπορέσεις να του το ξεκόψεις. Αλλιώς δεν σε βλέπω να ξαναμιλάς με την μάνα σου...
Πήγαινε στο θέμα: λαθοσ προσοπο
Μήνυμα στις 11/8/2006 στις 15:51 @Μηχανήματα
e-mule plus χρησιμοποιώ εγώ και μπορώ να πω ότι κάνει τη δουλειά του.
Πήγαινε στο θέμα: Ποιο το καλύτερο e-mule mod? |