Μήνυμα στις 28/9/2005 στις 13:55 @Sex
Τι στο καλό ? όλοι στο φόρουμ είστε οι σούπερ γουάου σεξουάλες ? τελικά πίσω από το pc και εγώ μπορώ 15 φορές συνεχόμενα Ολη μέρα κάθε μέρα Και μετά παρακολούθησα σεμινάρια ενάντια στην αφυδάτωση Πήγαινε στο θέμα: Κάθε πότε το κάνετε;
Μήνυμα στις 28/9/2005 στις 13:52 @Sex
Εγώ προτιμώ πάνω στο πολύφωτο , επίσης καλή ιδέα είναι η εξής στάση Κατακόρυφο η κοπέλα με το ένα χέρι Ανάσκελα ο άντρας με το ένα πόδι ψηλά να της γαργαλά με το δάχτυλο του ποδιού τη μύτη Τρομερή στάση !!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Ποιες ειναι οι αγαπημενες σας στασεις?
Μήνυμα στις 28/9/2005 στις 13:50 @Sex
Εγώ θα του έλεγα Ok θα αγοράσω ένα δονητή Θα τον άφηνα να νομίζει και μετά μολις θα με έπαιρνε τηλέφωνο το βράδυ θα του έλεγα "Αγάπη μου δεν υπάρχει λόγος να βρεθούμε περνάω καλύτερα με το δώρο που πήρα παρά με σένα" Ε μα ......... :ppppp Αφού έχεις αγόρι τι τα θες τα υποκατάστατα ? Μη κάνεις και πολύ εύκολα χάρες ......... ξέρεις για πόσο σου ζητάει μετά να φέρει και το υπόλοιπο σώμα ? χάρη στη χάρη είπαμε , όταν αγαπάς κάνεις έρωτα δεν κάνεις πειράματα Πειράματα στη χημεία και αυτά συγκεκριμένα προς αποφυγή έκρηξης :p Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στο ζευγάρι |