Μήνυμα στις 30/9/2005 στις 16:07 @Sex
Αναφορά: (dbeat@30 Σεπτεμβρίου 2005) ε όχι και έτσι!!!! δεν υπάρχει ασφάλεια του ''πισιου'' αλλά ανασφάλιες των ανθρώπων γενικά.. αν γνωρίζεις άτομα γεμάτα ανασφαλια... τι να κάνω εγω????? όσο για το να φτύσεις αίμα.. τίποτα καλό δεν σου δίνεται στο χέρι.. πρέπει να παλέψεις για να το κατακτήσεις.. έτσι και κάποια γυναίκα που αξίζει... Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στο ζευγάρι
Μήνυμα στις 30/9/2005 στις 14:55 @Sex
Αναφορά: (dbeat@30 Σεπτεμβρίου 2005) πάντα είμαστε τα καλύτερα πλάσματα του κόσμου... !!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στο ζευγάρι
Μήνυμα στις 30/9/2005 στις 11:14 @Sex
Αναφορά: (vanessoula@30 Σεπτεμβρίου 2005) σωστήηηηηηηηηηηηη Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στο ζευγάρι
Μήνυμα στις 28/9/2005 στις 14:25 @Sex
Αναφορά: (winterboy@28 Σεπτεμβρίου 2005) αυτές οι ανασφάλιες θα σας φάνε εσας τους άντρες... ο δονητης στο ζευγάρι δεν είναι υποκατάστατο οταν ο αντρας είναι μαζι... είναι κάτι που χρησιμοποιουν για να περάσουν και οι δυο καλά.. ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΘΕΙΤΕ.. παντου κομπλεξ μας δημιουργούν... ε οχι λοιπόν... στο κρεβατι μας κάνουμε οτι μας αρεσει και γουσταρουμε... Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στο ζευγάρι
Μήνυμα στις 28/9/2005 στις 12:00 @Sex
Αναφορά: (ariesz0@03 Ιουνίου 2005) Σωστός!!! στον ερωτα δεν υπάρχουν κανόνες... ούτε λογική... κάνεις ότι σε κάνει να νιωθεις υπέροχα.. αν το δοκιμάσεις και σε χαλάσει μπορείς να το κουβεντιασεις με τον σύντροφο σου.. αλλα δοκίμασε το πρώτα.. μην έχεις κολλήματα που πιθανόν γιατί χάνεις έτσι την ουσία του έρωτα... Πήγαινε στο θέμα: Δονητής στο ζευγάρι
Μήνυμα στις 28/9/2005 στις 11:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:θα συμφωνήσω μαζί σου.. είναι από τις καλύτερες στάσεις... βολευει καλυτερα και τους δυο.. όμως παίζουν πολλά ρόλο... και το κυριότερο είναι τι νιώθεις και τι σου βγάζει το άτομο που είσαι μαζί του στο κρεβάτι , το τραπέζι τον κανεπέ ή το πάτωμα!!!Πήγαινε στο θέμα: Ποιες ειναι οι αγαπημενες σας στασεις?
Μήνυμα στις 27/9/2005 στις 20:59 @Διάφορα
Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι!!!!!! τώρα όσο για το πάρτυ... εγώ θα κάνω για να είμαι ειλικρινής.... και όχι μόνο θα κάνω αλλά θα έχω ολόκληρο πακέτο για μένα και τις φίλες μου... που θα περιλαμβάνει γλέντι μιας ολόκληρης μέρας...Δηλαδη θα κλείσω δωμάτιο σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο που εχει spa και θα είμαστε εκεί απο το πρωι... οπου μετά την απόλυτη χαλάρωση θα έρθει η απόλυτη νυχτερινή κρεπάλη!!!!! και φυσικά θα πάμε σε ένα μαγαζί με ανδρικο στριπτιζ όπου στα γενέθλια της κολλητης μου που είχαμε πάει είχαμε περάσει απίστευτα... Βεβαια δεν νιώθω οτι παντρεμένη θα καταπιέζομαι και δεν θα μπορώ να βγώ με τις φίλες μου... απλά είναι το..... έθιμο (αν μπορώ να χρησιμοποιησω την λέξη).. Ελπίζω να μην σου άναψα φωτιές και με κυνηγάει και ο άντρας σου ε????? Πήγαινε στο θέμα: Λίγο πρίν τον γάμο...
Μήνυμα στις 23/9/2005 στις 12:53 @Διάφορα
οκ..σε ευχαριστώ.. παίζει και η ηλικία ρόλο.. γιατί αλλιως θα διαβάσεις έσυ ένα βιβλίο ,δηλ αλλιως θα το κατανοησεις.. και αλλιώς ένα πιτσιρίκι. Μια πολύ καλη τριλογία λοιπόν που διάβασα πριν 4 χρόνια ήταν η τριλογία του Πουλμαν.. Δυστυχως δεν θυμάμαι τους τίτλους των βιβλίων (πρώτα στάδια αλτσχαίμερ) αλλά σίγουρα απο το σπίτι μου θα μπορούσα να σου τους πω.. Πήγαινε στο θέμα: Λογοτεχνικά Βιβλία
Μήνυμα στις 23/9/2005 στις 12:43 @Διάφορα
Αναφορά: (Snow-white@23 Σεπτεμβρίου 2005) να τολμήσεις.. δεν δαγκώνω...είναι κακό να ξέρω την ηλικία ώστε να μπορώ να σου κάνω κάποια πρόταση για βιβλίο???? δεν είχα κακή πρόθεση Πήγαινε στο θέμα: Λογοτεχνικά Βιβλία
Μήνυμα στις 23/9/2005 στις 11:44 @Διάφορα
αν και παναθηναικος... φανατικη κιόλας.. θα σου πω μόνο τουτο... οι παιχτες μας μπορουν άνετα να χρησιμοποιηθουν ως εργάτες σε πετρελαιοπηγή.. γιατί για μπαλα ΔΕΝ κάνουν..... και τους πληρώνουμε χρύσους
Πήγαινε στο θέμα: Αναποφάσιστος |