Μήνυμα στις 19/8/2005 στις 18:55 @Sex
Εγραψες=(σε σχέση με το doggie style, που φαντάζομαι πως έιναι και το επιθυμητό), είναι η ιεραποστολική στάση, διαφοροποιημένη ως προς τον 'τόπο' διείσδυσης. Αναλησε τες λιγο πως ειναι αυτες οι στασεις αν θες. Ευχαριστο για την απαντηση σου βεβαια. Κανενας αλλος δεν εχει να πει τιποτα. πιστευω θα απασχολει και αλλους αυτο το θεμα. Πήγαινε στο θέμα: επιχειριση απο την πισω πορτα.
Μήνυμα στις 18/8/2005 στις 10:21 @Sex
Εχω ενα προβλημα με την παρτενερ μου,θελει να δωκιμασει απο πισω, αυτη το προτινε βεβαια και δεν το εχει ξανακανει,αλλα και εγω δεν εχω μεγαλη εμπειρια. Δοκιμασαμε βεβαια,μολις εβαλα λιγο το κεφαλι τιναχτικε απανω,επι 2 μερες πονουσε πολυ,εινε λιγο χοντρο και το δικο μου αλλα τι να κανω αυτη ηθελε. Τωρα φοβηθηκε τοσο πολυ που ...... 1]τι να κανω με ειπε καποιος να βαλω λαδι φαγητου ελεολαδο. ? 2]Για το θεμα του πονου η αν υπαρχει καποιος τροπος,ας παρη μερος καπια κοπελα που εχει εμπιρια στο θεμα. Ευχαριστο. [συγνωμη για το θεμα ειναι ενα μεγαλο προβλημα για μενα και τη φιλη μου,και εαν οι αρμοδιοι το κρινουν ακαταληλο να σβιστει αλλα θα ηθελα να απαντηθω με προσωπικο μηνυμα.] Πήγαινε στο θέμα: επιχειριση απο την πισω πορτα. |