Μήνυμα στις 21/6/2023 στις 22:25 @Sex
Έχω μια ερώτηση. Ξέρετε πως μπορώ να κάνω το παντελόνι μου να φαίνεται πιο "γεμάτο" και "φουσκωμένο" στο μέρος του πούτσου μου??Γενικά και όταν κάθομαι να φαίνεται ότι έχω κάτι μεγάλο εκεί μέσα. Πείτε μου ότι συμβουλές έχετε. Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Παντελόνι και πεος
Μήνυμα στις 10/6/2023 στις 00:38 @Sex
Καταρχάς να πω οτι εγώ και ο κολλητός μου είμαστε 13 χρόνων. Θα ήθελα πολύ να τραβήξουμε μαζί καμια ημέρα. Τώρα που θα πάω και στο χωριό του και θα μείνουμε μαζί νομίζω είναι το ιδανικό. Γενικα και στο σχολείο που καθόμαστε μαζι, όταν καυλωνε φαινόταν ότι τον έχει μεγάλο. Όταν καυλωνα εγώ το έβλεπε και κοιτούσε αρκετά. Μπορείτε να μου πείτε καμιά συμβουλή?
Πήγαινε στο θέμα: Μαλάκια με κολλητό
Μήνυμα στις 1/5/2023 στις 09:13 @Sex
Δεν έχω πάρα πολλέςαλλα θέλω να το κάνω. Όσο για εσένα...είναι πάνω σου. Εγώ γενικά θεωρώ ότι εκεί πρέπει να υπάρχει λίγο τρίχα. Ότι σου αρέσει
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στο πέος
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 11:51 @Sex
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του ftou. Είμαι 13 χρόνων και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να ξυριστω στο πεος για πρώτη φορά. Δεν θέλω να πω κάτι στον μπαμπά μου γιατί νιώθω άβολα. Ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω? Η πώς μπορώ να το πω στον μπαμπά μου?(βάζω αποδεκτή) Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στο πέος
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 11:49 @Sex
Θα το δοκιμάσω. Ξες πως μπορώ να πω και κανέναν φίλο μου να έρθει μαζί?(ξες)
Πήγαινε στο θέμα: Το πιο extreme μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 04:45 @Sex
Ξες μήπως πώς μπορώ να τον παίξω στις τουαλέτες του σχολείου χωρίς να με καταλάβουν?(είμαι 13)
Πήγαινε στο θέμα: Το πιο extreme μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 04:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Προσωπικά σε ουρητήρα ενώ ήταν άλλος δίπλα,στην κατασκήνωση με φίλους και στο αμάξιΈχω μια ερώτηση όμως. Πώς μπορείτε και τον παίζετε στην τάξη ή στις τουαλέτες του σχολείου? Μπορείτε να μου αναλύσετε αυτή την διαδικασία!(πώς σκουπίζετε μετά,εάν σας ακούει κανένας κτλ) Πήγαινε στο θέμα: Το πιο extreme μέρος αυνανισμού
Μήνυμα στις 29/4/2023 στις 01:20 @Sex
Και εμένα έχει πολλές τρίχες. Νομίζω ότι θα φτάσει τα 17-18
Πήγαινε στο θέμα: Μήκος πέους-μετρηση
Μήνυμα στις 26/4/2023 στις 11:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φυσικά θα αναπτυχθεί και άλλο. Εγω είμαι 13 και τον έχω 14,5. Μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 20.Ποτε δεν ξες. Αναπτύσσεται μέχρι τα 18-20 ηλικία. Το γυμναστήριο δεν παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο όσο το φαγητό (χάσιμο λίπους στην περιοχή για να φανεί μεγαλύτερο) και η τεστοστερόνη ( βασική ανδρική ορμόνη)Πήγαινε στο θέμα: Megethos
Μήνυμα στις 26/4/2023 στις 05:28 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα. Εδώ και καιρό είμαι με ένα κορίτσι (εγώ 13 αυτή 14) και θέλω πολύ να δώσω το πρώτο μου φιλί.Δεν ξέρω πως όμως. Μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω το πρώτο βήμα και μετά πώς πρέπει να προχωρήσω? Πείτε ότι ξέρετε. Πήγαινε στο θέμα: SOS Πρώτο φιλί SOS |