Μήνυμα στις 5/10/2005 στις 00:44 @Μηχανήματα
Thanks για τη βοήθεια pancyber! Με βοήθησες πολύ. Βγαίνει σύντομα η έκδοση 10.0; Είχα διαβάσει ότι βρίσκεται σε φάση beta, αλλά δεν ήξερα πότε βγαίνει η τελική.
Πήγαινε στο θέμα: Νέος στο Linux
Μήνυμα στις 1/10/2005 στις 00:13 @Μηχανήματα
Λέω να εγκαταστήσω - για πρώτη φορά - linux και συγκεκριμένα το suse linux 9.3. Έχω ενημερωθεί σχετικά με το πως πρέπει να κάνω την εγκατάσταση, κλπ, αλλά δεν έχω καταλάβει ένα βασικό πράγμα: οι φάκελοι που βρίσκονται μέσα στον ριζικό κατάλογο, τι αρχεία περιέχουν ο καθένας; Το μόνο που ξέρω γι΄ αυτό έιναι ότι ο φάκελος /boot περιέχει τον boot loader. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια!
Πήγαινε στο θέμα: Νέος στο Linux
Μήνυμα στις 30/9/2005 στις 00:34 @Διάφορα
Πρώτον, να ζήσεις ευτυχισμένη και να χαρείς τον γάμο σου! Τώρα σχετικά με το πάρτυ και τα λοιπά, μία είναι η συμβουλή μου αν και πολύ νέος για να μιλήσω για γάμους: κάνε αυτό που αισθάνεσαι! Μην αγχώνεσαι για μία νύχτα που θες να σου μείνει αξέχαστη. Θα σου μείνει αξέχαστη αν την καλωσορίσεις με καλή διάθεση και κυρίως καλή παρέα!!! Ούτως ή άλλως μένει πολύ καιρός μέχρι τότε. Κάνε αυτό που σε εκφράζει καλύτερα εκείνη την νύχτα. ΟΚ; Ελπίζω να βοήθησα καθόλου... Και καλά στέφανα!!! Πήγαινε στο θέμα: Λίγο πρίν τον γάμο... |