Μήνυμα στις 27/3/2023 στις 09:30 @Sex
Καλησπερα φιλε, θα σου περιγραψω την δικη μου εμπειρια Κανω παρεα κολλητη με ενα παιδι που ειμαστε στην ιδια ταξη απο α γυμνασου Ειμαστε πρωτη λυκειου 16 χρ και οι δυο τωρα Παντα μιλαγαμε για ερωτικα γκομενες μαλακια κτλ.... Μια μερα πριν κανα 3μγνο στις γιορτες ειχαμε αραξει σπιτι του και χαζευαμε το ινστα μιας συμμαθητριας που εχει πολλες φωτο με μαγιο Η οποια εχει πολυ τελειο και καυλωτικο σωμα κυριως οπισθια και μπουτια Οπως τη σχολιαζαμε συνειδητοποιησαμε οτι μοιαζει με μια πορνοσταρ (αλεξις τεξας) ετσι πανω στη φαση βαλαμε να δουμε καμια τσοντα της Καθως θαυμαζαμε ερμηνειες :P αρχισαν προφανως να ανεβαινο6ν οι ορμονες οποτε απλα φερνει το χαρτι κουζινας την πεταει εξω μου δινει και κενα ενα κομματι και μοθ λεει δεν αντεχβ πρεπει να χυσω αν θες παμε ομαδικη παρεα, τα κατεβασα και εγω αφου ειχε κανει υο πρωτο βημα η λιγη ντροπη που ειχα εφυγε Μας πηρε το πολυ 3 λεπτα να χυσουμε :PP ειχε πολυ φαση. Την ιδια μερα μετα απο καμια ωρα μου λεει "θες να παμε αλλη μια ομαδικη μαλακια άλλα πιο ακραια απο πριν" του λεω τι εννοειες Μκυ λεει να μεινουμε ολογυμνοι και να δουμε καμια παρτουζα ή οργιο στη μεγαλη οθονη στο σαλονι εννοειται ημουν μεσα. Και απο τοτε οταν τυχαινει που και που τραβαμε μαλακια παρεα. Εχει περασει απτο μυαλο μου η αλληλομαλακια αλλα οχι σε σημειο τρελο ακομα Ειναι πολυ ωραια εμπειρια ομως να αυνανιζεσαι με παρεα Αυτααα απο μεναα Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός με παρέα |