Μήνυμα στις 22/3/2024 στις 16:48 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν σε λίγες μέρες κλείνω τα 16. Τον Φεβρουάριο ένα κορίτσι άρχισε να μου αρέσει. Αλλά δυστυχώς αυτό το κορίτσι θέλει τον κολλητό μου. Γενικά τον κολλητό μου τον θέλει το μισό σχολείο. Έχουν έρθει αμέτρητα κορίτσια σε μένα λέγοντας μου ότι θέλουν τον κολλητό μου. Και εγώ ο βλάκας πάω και του τα λέω όλα αυτά τα περιστατικά. Και τώρα την έχει χοντροψονήσει άγρια και λέει και ο ίδιος ότι όλες με θέλουν και σε αυτό φταίω εγώ που του τα λέω! Πλέον έχω σταματήσει να του λέω αυτά. Τέλος Πάντων, ένα κορίτσι μου αρέσει από τον Φεβρουάριο και έχω δαγκώσει την Λαμαρίνα άσχημα μαζί της και έτυχε και μίλησα μαζί της πριν λίγες μέρες. Χθες όμως έμαθα από την κολλητή της ότι θέλει τον κολλητό μου το κορίτσι που μου αρέσει. Και το ακόμα πιο χειρότερο? Τον φλερτάρει συνέχεια! Όλο γλυκολογα του λέει. Και το έχει πάρει πρέφα! Και πολύ φοβάμαι ότι και αυτός την γουστάρει... Βοήθεια τι να κάνω!!!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑ
Μήνυμα στις 22/5/2023 στις 22:57 @Θ. Κλημεντίνη
Γράφω στις 23/05/2023 περίπου 2 μήνες μετά! Μιλήσαμε λίγο στο σχολείο τυχαία για μια καθηγήτρια χωρίς να γνωριστούμε! Και κάποια άλλη στιγμή της έστειλα μύνημα και της είπα να χαίρετε την αδερφή της διότι γιόρταζε! Με την αφορμή ότι μου είχε κάνει like σε ένα post στο Instagram ! Μιλήσαμε λίγο αλλά μετά της έστειλα ένα μύνημα και ακόμα να το δει!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει ένα κορίτσι!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 27/3/2023 στις 08:54 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα! Είμαι 15 χρονών και πάω τρίτη γυμνασίου! Θέλω την βοήθειά σας! Από τον Φεβρουάριο του 2023 άρχισε να μου αρέσει ένα κορίτσι, το οποίο πάει 1η γυμνασίου! Μου αρέσει πάρα πολύ, και όποτε περνάει από δίπλα μου γίνομαι παντζάρι! Κατακοκκινίζω! Και επίσης δεν κάνω καμία απολύτως κίνηση, γιατί ντρέπομαι πάρα πολύ! Αλλά όμως δεν θέλω να καταλήξει σαν τα άλλα μου κρας! Δηλαδή να μην γίνει απολύτως τίποτα! Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κάνει σχέση, ούτε στο γυμνάσιο, ούτε στο δημοτικό και η αιτία είναι ότι ντρέπομαι πάρα πολύ! Και το γεγονός ότι τελειώνω το γυμνάσιο και δεν έχω κάνει ακόμα σχέση, με στενοχωρεί πάρα πολύ! Θέλω με αυτό το κορίτσι επιτέλους να γνωριστούμε και να κάνουμε σχέση! Γιατί η ευκαιρία μου να γνωριστώ με αυτή είναι μέχρι τον Μάιο! Γιατί μετά θα πάω λύκειο και αυτή δευτέρα γυμνασίου! Τι μου προτείνετε να κάνω με το κορίτσι???? Πώς να την γνωρίσω????? Παρακαλώ βοηθήστε με!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσει ένα κορίτσι!!!!!!!!! |