Μήνυμα στις 25/10/2023 στις 09:29 @Sex
Έχω κάνει και εγώ πιπα και έχω τραβήξει μαλακια σε φίλο. Μαλακια του τράβηξα όταν βλέπαμε τσόντα και πάνω στη καυλα του τον έπαιξα μέχρι να χυσει. Και επαναλήφθηκε αρκετές φορές. Και πιπα στο ίδιο άτομο μετά από καιρό.
Πήγαινε στο θέμα: Είναι φυσιολογικό;
Μήνυμα στις 25/10/2023 στις 01:39 @Sex
Τίποτα, αν θες τίποτα άλλο, ρώτα.
Μήνυμα στις 23/10/2023 στις 14:05 @Sex
Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και πάρα πολλά. Απλώς όταν ολοκληρώσεις με γυναίκα, αν δεν έχεις ήδη ολοκληρώσει, νομίζω θα ξεκαθαρίσει καλύτερα τι σ αρέσει περισσότερο. Γενικώς στις ηλικίες 13-16, γίνονται πολλά πειράματα, κ εγώ έχω δοκιμάσει με άτομο του ίδιου φύλου (όχι κάτι ολοκληρωμένο). Είναι δηλαδή κάπως λογική η επιθυμία που ενιωσες για πειραματισμό. Ωστόσο πιστεύω ότι όταν κάνεις σεξ με κορίτσι, θα καταλήξεις στο ποιο απ τα δύο φύλα σ αρέσει πιο πολύ.
Μήνυμα στις 21/10/2023 στις 02:38 @Sex
Τι να κρύψεις σκασίλα σου... Και ποιος δεν καυλωνει στο σχολείο.. Άρα πηγαίνεις στις τουαλέτες και χυνεις;
Πήγαινε στο θέμα: Καύλες με καθηγήτρια
Μήνυμα στις 20/10/2023 στις 13:45 @Sex
3η λυκείου τώρα. Όταν μας πιάνουν γερές καυλες το κάνουμε, είμαστε χρόνια φίλοι. Καθόμαστε πίσω πισω και δεν φαινόμαστε κιόλας, οπότε μπορούμε διακριτικά να τη παίξουμε. Εσύ όταν καυλωνει μέσα στη τάξη δεν φαίνεται; ο διπλανός σου δεν καυλωνει, δεν θέλει και αυτός;
Μήνυμα στις 20/10/2023 στις 10:58 @Sex
Εγώ φόραγα φόρμα και την έβγαζα απ το μποξερακι αλλά μέσα από τη φόρμα. Και από τη τσέπη την έπαιζα. Και όταν κοντευα να χυσω την έβαζα γρήγορα στο μποξερακι να χυσω εκεί. Αλλιώς αν θες να ή βγάλεις έξω και έχεις οικειότητα με τον διπλανό, βάλε απλά ένα βιβλίο μπροστά απ το πουτσο σου και τράβα. Εχει τύχει να τη βγάλω και έξω και να χυσω στο κάτω μέρος του θρανίου. Αλλά γενικά μου αρέσει να τη παίζω μαζί με άλλους συμμαθητές, το κάνει και ο διπλανός.
Μήνυμα στις 20/10/2023 στις 08:33 @Sex
Έχεις τραβήξει εσύ μέσα στη τάξη;
Μήνυμα στις 20/10/2023 στις 05:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είχαμε και εμείς μια στο γυμνάσιο, ιστορία έκανε. Στη το κωλαράκι και κολλητά τζιν ή κολάν. Πήγαινε η μαλακια σύννεφο στην ώρα της. Και βέβαια συμμαθήτριές με στριγκακια..!! 😉Πήγαινε στο θέμα: Καύλες με καθηγήτρια
Μήνυμα στις 2/10/2023 στις 05:22 @Sex
Υπάρχει κανείς άλλος να μοιραστεί την εμπειρία του;
Πήγαινε στο θέμα: Στύση στη τάξη σχολείο και αυνανισμός |